Heerlijk lang weekend met theater

*Speciaal voor u als 50 Plus Beursbezoeker hebben wij deze knallende beursaanbieding voor u samengesteld! Wanneer u één van onze prachtige theater + hotelarrangementen boekt op zaterdag, betaalt u voor uw verlengingsnacht op zondag slechts € 9,95 per kamer.

U kunt een keuze maken uit onze 2- of 3-daagse Theaterhotelarrangementen. Kies hieronder de voorkeur van uw voorstelling, en uw gewenste aankomst- en vertrekdatum. Zodra uw aanvraag bij ons binnenkomt, nemen wij binnen 48 uur telefonisch contact met u op, om het gewenste arrangement en kamerkeuze met u te bespreken. Na dit gesprek ontvangt u van Theaterhotel Almelo een bevestiging.

Klik hier voor meer informatie over de theatervoorstellingen en klik hier voor de hotelarrangementen. 

Swinging Break en Fabulous Days zijn alleen te boeken bij 50 Jaar Palingsound, Het Groot Niet Te Vermijden, A Chorus Line, Jeroen van der Boom, Ruth Jacott, Jon van Eerd, Tineke Schouten, Back to the Country en Tribute to the Cats Band

Zodra uw aanvraag bij ons binnenkomt, nemen wij binnen 48 uur telefonisch contact met u op. Samen bespreken wij uw gewenste hotelarrangement en voorstelling.

Verplicht veld

Deze aanbieding is te boeken tot 1 december 2017 en is enkel online te reserveren. De aanbieding is geldig op iedere kamer met uitzondering van suites op basis van beschikbaarheid. Niet in combinatie met andere acties en restitutie van eerder gemaakte reserveringen is niet mogelijk. Het Theaterhotel houdt het recht om de actievoorwaarden te wijzigen of voortijdig te beëindigen.