Bij Theaterhotel Almelo vindt u alles onder één dak voor een onvergetelijk weekend weg. Alles onder één dak: een meeslepend theater, bijzonder hotel en culinaire veelzijdigheid gevestigd in een unieke streek. Deelnemers van ABN Amro &Meer profiteren nu van een zeer aantrekkelijk geprijsd, compleet arrangement.

Zo bezoekt u bijvoorbeeld zaterdag 13 januari de musical 'From Sammy with Love' inclusief het 2-daags Amazing Break hotelarrangement van € 139,50 p.p. voor slechts € 100,00 p.p.!

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf u direct hieronder in.


Over de voorstelling
Zaterdag 13 januari 2018 - aanvang 20.00 uur
‘From Sammy With Love’ vertelt het verhaal van de topentertainer Sammy Davis Jr. door de ogen van multitalenten Stanley Burleson en Freek Bartels. Beide kruipen beurtelings in de huid van Davis, lid van de ‘Ratpack’ en wereldberoemd door zijn nummer 'Mr. Bojangles’. Het publiek wordt meegenomen naar het Verenigde Staten van de jaren ‘60, waar het leven en de carrière van de entertainmentlegende zich kenmerkte door roem en succes, maar ook door eenzaamheid en isolement.

Donderdag 8 februari - aanvang 20.00 uur
In de dansvoorstelling ‘Tabula Rasa’ probeert choreograaf en theatermaker Isabelle Beernaert de gewoontes met veel geweld te kenteren, om schoon schip te maken, de vrijheid op te zoeken en te voorkomen dat we klein blijven. Een samenspel van verschillende muziekstijlen en pure dans, met muziek van onder andere Muse, Armand Amar en Damien Rice.

Over het arrangement
Compleet 2-daags Amazing Break hotelarrangement inclusief:

  • Almelo's uurtje: een warm welkom met rijk gevulde etagères met o.a. sandwiches, taartjes, bonbons en andere zoetig- en hartigheden inclusief onbeperkt koffie of thee;
  • À la carte driegangendiner
  • Overnachting in een standaard kamer
  • Bubbling breakfast

Bekijk hier meer informatie over en voorwaarden van ABN Amro &Meer Theaterhotel-actie. 

Reserveer direct!

Reservering

Eenpersoons toeslag bedraagt € 32,50 per persoon per nacht.

Indien het gewenste kamertype niet beschikbaar is, reserveren we voor u het daaropvolgende kamertype dat beschikbaar is.

Wij willen u er graag op attenderen dat uw reservering pas compleet is wanneer u van ons per email een bevestiging van uw boeking heeft ontvangen.

Verplicht veld