Spaar voor een gratis diner of theatervoorstelling bij ESSO

Tegenwoordig kunt u sparen bij ESSO voor een gratis diner of theatervoorstelling. U wisselt ESSO Extrapunten in bij ESSO Holstlaan Almelo voor een cadeaupas of voucher met een unieke code.

De cadeaukaart is te gebruiken bij Dock 19 Steaks & More, restaurant De Sociëteit, Theaterhotel en tapasrestaurant Solera voor een gratis diner speciaal voor u samengesteld ter waarde van € 29,50 (exclusief consumpties).

Naast een uniek diner kunt u ook sparen voor een gratis theatervoorstelling bij Theaterhotel Almelo.Het Theaterhotel heeft een gevarieerd aanbod met diverse gratis voorstellingen. De actiecode van de voucher vult u in tijdens uw online reservering.

Dock 19, Steaks & More

Een plek waar vlees de smaakbeleving krijgt, zoals dat bij vlees bedoeld is. Met verse ingrediënten en alleen het beste vlees wat in een gesloten barbecue tegelijkertijd dichtgeschroeid, gerookt en geroosterd word.

Reserveer nu

De Societeit

Neem plaats in de heerlijke stoelen en geniet in een ongedwongen behaaglijke sfeer van onze smakelijke gerechten en bijpassende wijnen. Met invloeden uit de Frans- Nederlandse keuken bieden wij u verrassende gerechten die met de grootste zorg worden bereid. Alle gerechten worden met grote vakkundigheid bereid en samengesteld met de fijnste streekproducten.

Reserveer nu

Solera Tapas

Een plek waar je relaxt en ongedwongen een hapje kunt eten, binnen of buiten op het verwarmde terras. Kies uit meer dan honderd verschillende tapasgerechtjes en geniet van de warme ambiance, tongstrelende hapjes en een goed glas wijn.

Reserveer nu

Theatervoorstellingen bij Theaterhotel Almelo

Bij Theaterhotel Almelo vindt u een uiteenlopend theateraanbod van bijzondere voorstellingen: van toneel tot cabaret en van musicals tot familievoorstellingen, voor ieders wat wils, die u met korting kunt boeken. Uiteraard op basis van beschikbaarheid. De actiecode op de voucher kunt u inleveren voor een gratis voorstelling.

Reserveer nu