Van der Valk Theaterhotel Almelo

Kerst

Het kerstmenu van Dock 19

Wereldse gerechten met een moderne twist, veelal bereid in een houtskooloven. Een sfeervolle bar, trendy inrichting, vriendelijke prijzen en heerlijke wijnen: in Dock 19 Steaks & More komt alles samen. Unieke textuur, rijke smaken en natuurlijke streekgerechten uit een grill en oven in één: Dock 19 overtreft!

Maak van de kerstdagen een waar feest en geniet van een heerlijk diner in een sfeervolle ambiance bij Dock 19.

Voorgerechten
  • Carpaccio van Simmentaler rund met Italiaanse kaas, pittenmix, kruidensalade, gedroogde tomaatjes en pestodressing € 9,95
  • Steak tartaar met krokant gefrituurd scharrelei € 11,95
  • Vitello tonnato; kalfsvlees met een zachte saus van tonijn, geserveerd met kappertjes en rode ui € 9,00
  • Salade Caprese met Twentse buffelmozzarella, gemarineerde tomaat, basilicum en gepofte knoflook* € 9,00
  • Koude lasagne van gemarineerde zalm, gerookte heilbot, sesamkrokantje en courgette met saffraanmayonaise € 9,00
  • Zeeuwse mosselen met 'pikantje' van pepers, sereh en koriander € 8,95
  • Gebakken coquilles met rode linzen, spekjes, sjalotten en gerookte basilicumolie € 12,50
  • Pomodori soep met tijm, knoflook en basilicumcress* € 5,95                                         


         * Gerechten met een * zijn vegetarisch of vegetarisch te bestellen

Hoofdgerechten
  • Simmentaler tournedos met bearnaisesaus € 24,95
  • Lady steak; gegrild, mals, dun gesneden beef met grof zeezout (ook voor echte mannen) € 17,95
  • Varkenshaas met saus van gewokte paddenstoelen en crème fraiche € 18,00
  • Hollandse kalfsribeye met kruidenboter € 18,95
  • T-bone (500 gram); heerlijk mals met gerookt zeezout en kruidenboter € 28,50
  • Smoked BBQ-Kipfilet met uitgebakken spek, groene asperges en malt whiskeysaus € 15,95
  • Black Angus steak met teriyakisaus € 20,95
  • Dock 19 runderburger op een focaccia met tomaat, augurk, ui, cheddar kaas en BBQ-saus € 15,95
  • Botermalse spareribs van het Beter Leven varken (500 gram) met twee koude sausjes € 15,95
  • Zalmfilet met gegrilde citroen en gerookte Cajun-kruiden € 17,00
  • Zeebaarsfilet met gemarineerde spaghetti van komkommer en courgette € 18,00
  • Geroosterde paprika gevuld met paddenstoelencrème, geserveerd met een bieslook-maïspannenkoekje en een kaaskroketje* € 16,95

Maak van uw steakgerechten een heerlijke Surf en Turf door een King Size Prawn toe te voegen € 9,50.
Maak uw vleesgerecht extra speciaal met een heerlijke spray van tien jaar oude Talisker whisky. Vraag onze medewerkers.

Side Dish
  • Gepofte aardappel met zure room en spekjes*
    € 2,25
  • Houtskool gegaarde Roseval aardappelen met knoflook en rozemarijn
    € 3,50
  • Roergebakken groenten met knoflook en sojasaus
    € 3,25

* Gerechten met een * zijn vegetarische gerechten of vegetarisch te bestellen.

Dessert
  • Duo van een 'uitloop' chocoladetaartje en chocolademousse met vanillesaus € 5,95
  • Huisgemaakte cheesecake met frambozen ijs en frambozensaus € 6,25
  • Sorbet classico; vanille-ijs, vruchten, aardbeiensaus, slagroom en gebrande amandelen € 5,25
  • Trifle van karamelmousse chocoladebrokken, karamelsaus en gesuikerde pecannoten € 6,25
  • Kaasplateau; 3 soorten kaas, vijgenbrood en honing € 7,75