Moederdagboxen

De Moederdagboxen van het Theaterhotel zijn niet langer verkrijgbaar.

Bestel een complete Moederdagbox

3 Moederdagboxen

De Theaterhotel ontbijtbox bestaat uit:

Diverse broodjes en croissants met boter en margarine. Verschillend zoet en hartig beleg, zoals jam, ham, kaas en gerookte zalm. Verse jus d'orange, een granola cracker, verse fruitsalade en gekookte eitjes. 

De box voor twee personen kost € 12,50 per persoon.

De Moederdagbox de luxe bestaat uit: 

Diverse broodjes, croissants en zoete appel broodjes met boter en margarine. Verschillend zoet en hartig beleg, zoals jam, ham, kaas en gerookte zalm. Verse jus d'orange, een granola cracker, verse fruitsalade en gekookte eitjes. Het wordt extra genieten met pancakes met verse aardbeien en slagroom, huisgemaakte cheesecake met witte chocolade en rood fruit en een chocolade bonbon met macaron. De box bevat een leuke verrassing voor moeder. Het ideale geschenk voor de moeder waar je dit jaar niet naar toe kan

De box kost € 17,50. 

De Moederdag-dinerbox bestaat uit:

Een compleet 3-gangendiner voor mama, met de kinderen als hulp-kok in de keuken in hun eigen schort en met echte koksmuts. Als voorgerecht maken jullie een carpaccio van rundermuis met pittenmix, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise. Als hoofdgerecht serveren jullie een klassieker: Hollandse asperges met beenham, kriel, ei, geklaarde boter en peterselie. Onze chef heeft de voorbereidingen al getroffen zodat jullie deze thuis in een handomdraai kunnen serveren. Voorzien van een duidelijke instructie. Het nagerecht is een huisgemaakte cheesecake met een compote van rood fruit en poederpret. Het versieren moeten jullie zelf doen. Dat wordt genieten! En vergeet niet de tafel gezellig in te dekken, van ons krijg je alvast de placemats en servetten.

De box kost € 29,50 per persoon. 

Optioneel bij te bestellen

Fles mousserende wijn Terrasses du Sud 75 cl. | € 7,50
Fles Champagne Pommery 75 cl. | € 39,50

Bestel hieronder je Moederdagbox. Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een bevestiging met details over je bestelling. Liever telefonisch of per mail bestellen? Dat kan via info@theaterhotel.nl of 0546 - 80 30 00. Er kan gereserveerd worden tot en met 8 mei. De betaling dient uiterlijk 9 mei bij ons binnen te zijn. Reserveer tijdig, 'op is op'. De box kan -contactloos via onze Valk drive through*- afgehaald of aan huis bezorgd worden. We bezorgen in Almelo en Aadorp, de kosten bedragen € 3,50 per adres.

* Valk drive through: bij het ophalen van de bestelling hoef je de auto niet uit. Wij plaatsen je bestelling in jouw auto.