Voor de allerliefste moeder...

Moederdag mag niet ongemerkt voorbij gaan en al helemaal niet in deze bijzondere tijd. Alle reden om haar op zondag 9 mei in de spotlights te zetten!

Bestel een complete Moederdagbox

Ontbijtbox

Verwen mama met een heerlijk ontbijt, bestaande uit diverse verse broodjes, boter, gerookte zalm, gerookte ham en kaas. verse jus d'orange, een gekookt ei en een wrap met gerookt rundvlees en bieslookroomkaas. Daarnaast een aantal lekkernijen: huisgemaakte cheesecake met witte chocolade en rood fruit, verse aarbeien met slagroom, een huisgemaakt chocolate chip cookie & heerlijke chocolade bonbons. Als extraatje hebben we een bonnenboekje toegevoegd die de kids aan mama kunnen geven.  

De box kost € 19,95 per persoon en is te bestellen vanaf 2 personen. 

Bestel hieronder je Moederdagbox. Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een bevestiging met details over je bestelling. Liever telefonisch of per mail bestellen? Dat kan via info@theaterhotel.nl of 0546 - 80 30 00. Er kan gereserveerd worden tot en met 8 mei 16.00 uur. Reserveer tijdig, 'op is op'. De box kan -contactloos via onze Valk drive through*- afgehaald of aan huis bezorgd worden. We bezorgen in Almelo en Aadorp, de kosten bedragen € 3,50 per adres.

* Valk drive through: bij het ophalen van de bestelling hoef je de auto niet uit. Wij plaatsen je bestelling in jouw auto.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in!

Optioneel bij te bestellen

Verplicht veld

Moederdag high-tea box

Wie is er niet gek op een high tea? Allemaal lekker zoete en hartige hapjes, uitgebreid tafelen, kletsen en natuurlijk mag een pot warme thee niet ontbreken. Bestel onze complete high tea box en speciaal voor Moederdag voegen wij nog een aantal bijzondere kletskaartjes toe. 

 De box kost € 14,75 per persoon en is te bestellen vanaf 2 personen. 

Bestel direct