Nieuwjaarsconcert 2021

Traditiegetrouw organiseren Theaterhotel Almelo en Urenco een gratis nieuwjaarsconcert voor de inwoners van Almelo, dat wordt verzorgd door Phion (voormalig Orkest van het Oosten). In een jaar waarin de wereld er anders uitziet willen het Theaterhotel en Urenco deze warme traditie niet verloren laten gaan, ook al is een concert in de theaterzaal van het Theaterhotel nu helaas niet mogelijk. U kunt het concert in plaats daarvan volgen via een live-stream op vrijdag 8 januari om xx.xx uur. 

Graag nodigen we u uit om deze livestream bij te wonen en het nieuwe jaar feestelijk met ons te beginnen. We hebben een prachtig programma voor u: Happy New Year, een operettegala met Laetitia Gerards & Raoul Steffani. Met werken van o.a. Gounod, Offenbach, Strauss jr. en Von Suppé. 

Happy New Year met Phion. In een vrolijk en uitbundig concert nemen de musici je eerst mee naar Frankrijk met de mooiste melodieën uit opera en operette. Er is romantiek van Gounod, komedie van Offenbach en ballet van Poulenc. Daarna staat Wenen op het programma waar er natuurlijk gedanst wordt op bekende walsen en polka’s. En ook hier ontbreekt de operette met Strauss, Kálmán en Lehár niet. De cast is geheel Nederlands met de befaamde sopraan Laetitia Gerards, aanstormend zangtalent Raoul Steffani en operadirigent bij uitstek Enrico Delamboye.

Meld u aan voor de livestream via de knop onderaan dit bericht. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging met daarin een code en instructies om de livestream te volgen.

Aanmelden Nieuwjaarsconcert 2021

Verplicht veld