Activiteitenagenda
Martijn Fischer zingt hits van Hazes

Martijn Fischer zingt hits van Hazes

17 jan 2020,
20:00 uur - 22:30 uur

€ 30,00 p.p.

Schouwburgplein 1, Almelo

Na een succesvolle clubtour met de hits van André Hazes is het nu de hoogste tijd om de hits van Hazes naar het theater te brengen! De muziek van Hazes leent zich namelijk perfect voor het theater, zeker als het wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band. Enerzijds zijn de teksten groots en meeslepend, anderzijds klein en ingetogen. Thema’s als de liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over het alledaagse leven. Zo is Hazes van iedereen! Een avond met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarin alle grote hits voorbijkomen. Soms intiem, dan weer met de bedoeling het publiek te laten meeleven, -bewegen en -zingen.

Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van André Hazes met zijn rol in de musical ‘Hij gelooft in mij’ en in de film ‘Bloed, zweet en tranen’.

Martijn Fischer over André Hazes

“Wat Hazes zo bijzonder maakte is moeilijk in woorden te vatten of uit te leggen maar wel voelbaar. Heel veel mensen zijn dol op zijn muziek en bewonderen hem als mens. Toch bleef hij een zoekende man die voorafgaand aan elk optreden zijn faalangst moest overwinnen. Van de zingende barkeeper tot een fenomeen. Een grootheid van 1,68 meter wiens muziek troost geeft en verbroedert.”

U kunt vanaf € 30,00 kaarten kopen voor Martijn Fischer zingt hits van Hazes. Klik hier om kaarten te bestellen