Activiteitenagenda
Theaterhotel Almelo_ new year_ sylvesterparty

Happy New Year Sylvesterparty + hotelarrangement

31 dec 2019 - 01 jan 2020

€ 200,00 p.p.

Schouwburgplein 1, Almelo

Met 2020 voor de deur voegen we een laatste, bijzondere herinnering toe aan 2019 en luiden we samen een nieiuw decennium in met knallende kurken en een prachtige vuurwerkshow. 

Voor het feest van het jaar hebben we alle ingrediënten in huis! In onze uitbundig versierde lounge met een grootse champagnetoren, om 00:00 uur een spetterende vuurwerkshow en The Perfect Showband die de avond tot een knallend hoogtepunt brengt. 

U geniet gedurende de avond van een grandioos luxe dinerbuffet met warme en koude gerechten als rundercarpaccio, kreeft en wildpeper. In het live-cooking gedeelte bereiden de koks à la minute uw favoriet. Als Afsluiter een dessertbuffet met taartjes, bavaroises, ijsvariaties en chocoladecreaties. De sylvesterparty is inclusief huisassortiment fris, bier, wijn en binnenlands gedestilleerde dranken. 

U wordt ontvangen met het Almelo's uurtje: een buffet met hartige en zoete hapjes. Geniet van een volledig verzorgde sylvesterparty en sluit de avond in stijl af met een overnachting in een van de 196 rijk uitgeruste kamers, variërend van economy kamers tot bijzondere (thema) suites. Op de kamer ligt er een presentje voor u klaar. Het nieuwe jaar start u extra ontspannen met het bubbling breakfast: absoluut een feestelijke start van het nieuwe jaar met een glas bubbels. 

Proost op 2020!

Voor meer informatie & reserveren klik dan hier