Activiteitenagenda
Jaro van Meerten 4

Nationaal Theaterweekend Verrassingsvoorstelling

25 jan 2018 - 27 jan 2018

€ 10,00 p.p.

Theater Hof 88, Almelo

Donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 januari is het weer tijd voor het Nationaal Theaterweekend! Geniet tijdens dit weekend van een verrassingsvoorstelling voor slechts € 10,-.

Na het grote succes van de vorige edities van het Nationaal Theaterweekend kan een vervolg niet uitblijven: Het laatste weekend van januari vindt de 3e editie plaats. Het Nationaal Theaterweekend kun je vergelijken met de Museumnacht. Deuren die normaal gesloten blijven, gaan open en voor een gereduceerd tarief kun je prachtige voorstellingen bezoeken. Het doel: (meer) mensen de magie van het theater laten beleven!

Landelijk vindt het Nationaal Theaterweekend plaats van op 26, 27 & 28 januari 2018. Maar Theater Hof 88 is altijd al een beetje eigenzinnig geweest en daarom start bij ons het weekend al op donderdag 25 januari en blijven we op zondag lekker thuis.

Welke voorstellingen je dat weekend voor slechts € 10,00 kunt bezoeken, blijft voorlopig nog even geheim. Maar ons advies: save the date! Want er is cabaret met een goedlachse Brabantse, een jonge bloem die een plaats verdient in het huidige Nederlandstalige muzikale landschap en een Haags collectief met een vooruitziende blik.

Een weekend om niet te missen!