Activiteitenagenda
IMG_0548-1

Vliegveldmarkt

03 mrt 2018 - 04 mrt 2018

€ 5,00 p.p.

€ 4,00 seniorenprijs

€ 2,50 per kind

Vliegveld Twente, Enschede

Zaterdag 3 en zondag 4 maart 2018 is Hangar 11 op het Vliegveld Twente weer het decor voor de alom gewaardeerde Vliegveldmarkt.

Ben je verzamelaar en wil je ook je verzamelingen compleet krijgen? Ontmoet, verkoop en koop op de markt. Munten, postzegels, klokken, zilver en verzilverd, porselein, glas, archeologische vondsten, schilderijen, poppen, groovy vinyl platen, antzichtkaarten....noem maar op.....voor elk wat wils is er wat te vinden.

Sta je op het punt de kerstspullen en wintersportkleding van de hand te doen, de zolder op te ruimen of heb je genoeg van je inrichting en wordt het tijd voor nieuw goed? Huur dan een stand op de markt. In één dag of in een weekend alles verkopen en een leuk bedrag overhouden! Gebruikt gereedschap, meubels, kinderkleding, speelgoed maar ook retro servies, auto accessoires en kerstverlichting komt aanbod.

In de 9.000 vierkante meter overdekte hangar vinden meer als 300 standhouders de weg naar duizenden bezoekers. De markt onderscheidt zich door ruime paden en goede verlichting, waardoor je de aandacht trekt die je nodig hebt om te verkopen. Een gezellige markt voor heel Twente en ver daar buiten.

Klik hier voor meer info.