Activiteitenagenda
kunstvanhetleven

Kunst van het leven

23 mrt 2018,
13:30 uur - 19:00 uur

€ 7,50 p.p.

Theater Hof 88, Almelo

Op vrijdag 23 maart 2018 vanaf 13.30 uur tot 19.00 uur is er in Theater Hof 88 te Almelo een event voor ouderen, ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van de OVA (Ouderen Vereniging Almelo). 

Programma
Na de opening is er een filmpje met 6 portretten van ouderen uit Almelo en omgeving dat gemaakt is door filmmaker Marije Benjamins. In het filmpje over “Kunst van het Leven” vertellen ouderen hoe zij met de kwetsbaarheid van het leven om gaan,  hoe zij veerkracht behouden en hoe ze zich aanpassen als er tegenslag is. Kortom: hoe ze vitaal oud zijn!  De middag wordt geleid door dichter Willem van Dooren. 

Er is muziek door Johan Bijkerk en zangeressen en cabaret door Laurens ten Den, theatermaker, acteur, regisseur en schrijver. Laurens is bekend van de regiosoap “Jonge Leu en Oale Groond” en het “Verzet kraakt”.

De thema’s van de middag hebben te maken met “leven” en “kunst”. In de pauze is er de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de kunsthal en/of het bijwonen van dans van de Internationale Volksdansgroep van Dienstencentrum de Riet.

Er zijn infostands waarin o.a. Albert Vondeling zijn boek “Zie ze bezig” presenteert. De dag wordt afgeloten met een gezamenlijke maaltijd in buffetvorm.

Voor aanmelden en meer info klik hier