Activiteitenagenda
DE VERLEIDERS - niksteverbergen - VIERKANT - Copyright Fotografie Paul Posse Hardromancecom - Digital art magicgroupmediacom

De Verleiders

07 mrt 2019,
20:00 uur - 22:30 uur

€ 31,50 p.p.

Schouwburgplein 1, Almelo

Stel je een wereld voor waar al het nieuws dat jij ziet wordt bepaald door jouw salaris, jouw adres en wie jouw vrienden zijn. Stel je een wereld voor waarin je nooit in aanraking komt met nieuwe ideeën. En waar je geen geheimen mag hebben. Welkom in 2019.

Het schrikbeeld van Orwells 1984 is nu de verontrustende realiteit. Zonder dat we er erg in hebben. Zonder dat we het erg vinden! Want we hebben immers niks te verbergen. DE VERLEIDERS tonen aan dat iedereen geheimen heeft die niet onthuld mogen worden. Sterker nog: ze tonen aan dat ook jíj geheimen hebt waarvan je zelf niet eens weet dat ze bestaan. Lees voor het bezoek aan #niksteverbergen de voorwaarden en klik dan op accepteer.

De Verleiders brengen vlijmscherpe theaterstukken over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Dit keer richten zij hun pijlen op de handelaren in big data. De Facebooks, Apples, Googles en Übers van deze wereld.

U kunt vanaf €31,50 kaarten kopen voor De Verleiders. Klik hier om kaarten te bestellen.