Unieke outdoor locatie | Landgoed Erve op de Bekker

Een unieke locatie voor een lunch, diner, meeting of bijzonder feest op het schitterende landgoed Erve op de Bekker met een geheel eigen karakter. Een inspirerende vergaderlocatie en een bijzondere plek voor een borrel of barbecue. Of wat dacht u van een barbecueworkshop met onze chef-kok?

Ideaal voor vrienden, familie en collega’s. U wordt volledig op uw wenken bediend door uw privé-gastheer en chef-kok.  

Dinerarrangement

Dineren in de buitenlucht tussen de koeien en de weidebloemen. Wij presenteren een verrassend driegangendiner met verschillende streekproducten inclusief water en wijnen voor € 50,00 per persoon. 

Barbecueworkshop

Buiten genieten en barbecueën zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gedurende drie uur kunt u samen met vrienden, familie en collega’s een barbecueworkshop volgen met onze chef-kok. De workshop is inclusief een uitgebreid diner en is mogelijk vanaf 6 personen € 60,00 per persoon. De prijs is exclusief dranken.

Vergaderen in de natuur

Vergaderen in de natuur is een belevenis die u kunt beleven op Landgoed Erve op de Bekker. Wij kunnen een ochtend- of middagvergaderarrangement aanbieden vanaf € 14,00 per persoon. Deze prijs is exclusief de locatiekosten a € 200,00. Uiteraard is dit uit te breiden met een lunch of borrel arrangement.

Bovenstaande arrangementen zijn te reserveren voor groepen vanaf 20 personen. Indien het gezelschap uit minder personen bestaat kunnen wij uiteraard een arrangement op maat samenstellen. Ook voor een spetterend feest maken wij graag een voorstel op maat. 

Verplicht veld

Voorwaarden