Pasen bij je thuis

Pasen bij je thuis

Pasen vier je samen! Ook dit jaar, in een tijd waarin de wereld er even anders uitziet. Misschien niet samen aan dezelfde tafel, maar wel samen aan dezelfde gedekte tafel, met dezelfde lekkernijen. Op afstand samen dezelfde beleving. Dat kan dit jaar met de Theaterhotel EAT box: Easter Apart Together. Een goed gevulde box vol met lekkers, inclusief gezellige aankleding. Speciaal voor de kleintjes is er een eigen box met leuke extra’s. Via facetime, zoom of een andere app kun je digitaal je eitje tikken met opa of oma, genieten van je croissantje met je lievelingstante of oom, of het glas heffen met de buren. De ideale manier om tóch samen Pasen te vieren. De box kun je cadeau doen, maar uiteraard ook voor jezelf bestellen. Je kunt de box ophalen bij de Valk drive through of thuis laten bezorgen. Ook dit jaar verzorgt het Theaterhotel met alle liefde een smaak- en sfeervol Pasen!

Bestel een compleet paas-pakket

De Theaterhotel EAT box [Easter-Apart-Together], bestaat uit: 

Diverse knapperige broodjes met boter en margarine. Verschillend zoet en hartig beleg, zoals jam, ham, kaas, zalm en brie. Verse jus d'orange, sweet little pastry, een wrap met carpaccio en natuurlijk ontbreken de gekookte eitjes niet. Daarnaast een huzarensalade met gevulde eitjes en een schaaltje vers fruit. Tenslotte een tweetal paas placemats met bijpassende servetten. De paastafel is compleet! De box voor twee personen kost € 19,95 per persoon.

De speciale kinderbox bestaat uit:

Diverse knapperige broodjes met zoet en hartig beleg, zoals Nutella, jam en kaas. Een gekookt eitje, Fristi en een chocolade lekkernij. Een Toeki beker met vers fruit en een speelboek met stiften. Met een bijpassend paastafelkleed en servet. De prijs is € 12,95 per kind. 

Optioneel bij te bestellen

Extra fles mousserende wijn Terrasses du Sud | € 7,50
Fles Champagne Pommery | € 39,50

Bestel hieronder je paasbox. Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een bevestiging met details over je bestelling. Liever telefonisch of per mail bestellen? Dat kan via info@theaterhotel.nl of 0546 - 80 30 00. Er kan gereserveerd worden tot en met 9 april. De betaling dient uiterlijk 10 april bij ons binnen te zijn. Reserveer tijdig, 'op is op'. De box kan eerste of tweede paasdag -contactloos via onze Valk drive through*- afgehaald of aan huis bezorgd worden. We bezorgen in Almelo en Aadorp, de kosten bedragen € 3,50 per adres.

Wanneer je de box schenkt aan familie, vrienden of collega's vul je, naast je eigen adres, ook het bezorgadres in van de ontvanger. Wij zorgen voor een leuke kaart met jouw persoonlijke boodschap.

* Valk drive through: bij het ophalen van de bestelling hoef je de auto niet uit. Wij plaatsen je bestelling in jouw auto. De paashaas kijkt uit naar jullie komst!

Vul het formulier zo volledig mogelijk in!

Optioneel bij te bestellen

Paasbox als geschenk

Verplicht veld