Pasen bij je thuis

Pasen vier je thuis met Van der Valk

Het is alweer bijna Pasen, en daarbij hoort natuurlijk een heerlijke Paasbrunch. Een vrolijke voorjaarsbrunch met Pasen is enorm populair, en met een Paasbrunchbox maak je het jezelf nog wat gemakkelijker. Onze speciale box bevat namelijk alles voor een heerlijke, gezellige en bovenal smaakvolle brunch voor het hele gezin. Vier het voorjaar, geniet met Pasen!

Bestel een complete paasbrunchbox

De Theaterhotel paasbrunchbox, bestaat uit: 

Een heerlijke uitgebreide brunch met een bubbelwijn, verschillende verse broodjes, een wrap met gerookt rundvlees en bieslook-roomkaas, een plak ontbijtkoek, roomboter kaneelstengels en divers zoet beleg. Gerookte zalm, gerookte ham, kaas, brie, boter, vers geperste jus d’orange, een huzarensalade met gevuld eitje en een frisse fruitsalade. En natuurlijk ontbreekt het gekookte eitje niet.
De box kost € 19,95 per persoon en is te bestellen vanaf 2 personen. 

De speciale kinderbox bestaat uit:

Diverse knapperige broodjes met zoet en hartig beleg, zoals Nutella, jam en kaas. Een gekookt eitje, Fristi en een chocolade lekkernij. Ontbijtkoek, roomboter kaneel stengels en een beker met vers fruit. Inclusief een heus Valk shortje en koksmuts en een placemat met potloodjes. 
De prijs is € 12,95 per kind. 

Optioneel bij te bestellen

Extra fles mousserende wijn Terrasses du Sud | € 7,50
Fles Champagne Pommery | € 59,50

De Paasbrunchbox is af te halen en te laten bezorgen op 1e en 2e Paasdag. Geef je bestelling door voor zaterdag 3 april 16.00 uur. 

Bestel hieronder je paasbox. Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een bevestiging met details over je bestelling. Liever telefonisch of per mail bestellen? Dat kan via info@theaterhotel.nl of 0546 - 80 30 00. Er kan gereserveerd worden tot en met 3 april. Reserveer tijdig, 'op is op'. De box kan eerste of tweede paasdag -contactloos via onze Valk drive through*- afgehaald of aan huis bezorgd worden. We bezorgen in Almelo en Aadorp, de kosten bedragen € 3,50 per adres.

* Valk drive through: bij het ophalen van de bestelling hoef je de auto niet uit. Wij plaatsen je bestelling in jouw auto. De paashaas kijkt uit naar jullie komst!

Vul het formulier zo volledig mogelijk in!

Optioneel bij te bestellen

Verplicht veld