Privilegepas

Als privilegepashouder spaart u automatisch voor cadeaus en prijzen en profiteert u van leuke kortingen en acties, privileges en betaalgemak.

Bekijk de voordelen, tel uit uw winst en vraag direct uw privilegepas aan!

Uw standaard voordelen

  • Automatisch sparen voor ‘hoedjes'. Bij iedere besteding van € 1,00 die u besteedt in één van onze restaurants, ontvangt u één hoedje. Vanaf 500 hoedjes (omgerekende waarde van € 5,00) kunt u deze verzilveren in onze hotelshop voor een selectie van unieke artikelen, cadeaus en kortingen;
  • Digitale spaarkaart. Bij iedere besteding van € 30,00 ontvangt u één gratis stempel. Voor 25 stempels geniet u van een heerlijk à la carte 3-gangen keuzemenu in één van onze restaurants;
  • Per kwartaal profiteert u van leuke acties en kortingen op ons assortiment in het Theaterhotel, Dock 19, Tapasrestaurant Solera en restaurant De Sociëteit;
  • Betaalgemak: u waardeert uw privilegepas eenvoudig op en betaalt hiermee in het hotel en alle restaurants.

De privilegepas is verkrijgbaar en geldig bij Theaterhotel Almelo, restaurant Dock 19, Tapasrestaurant Solera in Almelo en restaurant de Sociëteit.
Voor de registratie brengen wij € 2,50 aan administratie- en registratiekosten in rekening. U ontvangt een bevestigingsmail van uw registratie inclusief uw wachtwoord en een handleiding hoe u uw puntenoverzicht kunt bekijken.

Voor meer informatie neemt u contact op via 0546 - 803000 of vraag direct uw pas aan.

Acties

Diner voor 2

Uitgebreid dineren bij restaurant De Sociëteit of Dock 19 Steaks & More met z'n tweeen en samen nieuwe gerechten proberen? Maak gebruik van uw privilegepas en betaal € 39,00 voor een diner voor twee. 

Geldig op zondag t/m donderdag

High tea 2=1

Laat u culinair verwennen met een heerlijke high tea. Geniet met collega's, vrienden of familie van heerlijke zoetig- en hartigheden geserveerd op prachtige etagères en onbeperkt thee (of koffie). Samen genieten voor de prijs van één persoon, á € 19,95.

Iedere dag geldig bij Theaterhotel Almelo en Dock 19 Steaks & More

Vraag uw privilegepas aan

Verplicht veld