Huisgemaakte salades

Mooie en smakelijke salades maken kost tijd en moeite. Bestel daarom bij ons een prachtig opgemaakte vis- en/of vleessalade. Al onze salades worden gemaakt van verse ingrediënten en krijgen een rijkelijke garnering. Verkrijgbaar op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. En de feestdagen!! Helemaal compleet, echt genieten!

3 Klassieke salades

Huzarensalades 

De Huzarensalades is een echte klassieker. Als basis gebruiken we het kruimige Bintje. Opgemaakt met vleeswaren zoals kipfilet en boeren achterham, versierd met gevulde scharreleieren uit Daarlerveen met garnituur van augurkjes, Amsterdamse uitjes, groenten en de bekende romige Valkmayonaise

€ 8,75 p.p. - te bestellen vanaf 4 personen 

Russisch ei salade

Een stevige lekkernij vol van smaak. Als basis gebruiken we het kruimige Bintje rijkelijk gevuld met zacht gegaard draaidjesvlees. Opgemaakt met vleeswaren zoals gerookte kipfilet, fricandeau en boeren achterham, versierd met scharreleieren uit Daarlerveen met garnituur van paté, meloen, tomaat, augurk en komkommer. 

€ 9,75 p.p. - te bestellen vanaf 4 personen

Zalm salade

Het neusje van de zalm voor visliefhebbers. Voor de basis gebruiken we op beukenhout gerookte zalm. Ogemaakt met gerookte vissoorten zoals makreel, forel en sprotfilet versierd met roze garnaaltjes en tomaat met garnituur van Amsterdamse uiten, groenten en de bekende romige Valkmayonaise. 

 12,50 p.p. - te bestellen vanaf 4 personen

Optioneel bij te bestellen

  • Stokbrood met kruidenboter | € 2,75
  • Fles mousserende wijn Terrasses du Sud 75 cl. | € 7,50
  • Fles Champagne Pommery 75 cl. | € 39,50

Bestel hieronder de huisgemaakte salades. Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een bevestiging met details over je bestelling. Liever telefonisch of per mail bestellen? Dat kan via info@theaterhotel.nl of 0546 - 80 30 00. Reserveer tijdig, 'op is op'. De salades kunnen -contactloos via onze Valk drive through* - afgehaald of aan huis bezorgd worden. We bezorgen in Almelo en Aadorp, de kosten bedragen € 3,50 per adres.

* Valk drive through: bij het ophalen van de bestelling hoef je de auto niet uit. Wij plaatsen je bestelling in jouw auto.

Bestelformulier huisgemaakte salades

Vul het formulier zo volledig mogelijk in!

*alleen op een vrijdag, zaterdag of zondag mogelijk

*afhalen is mogelijk vanaf 9.00 uur, bezorgen is mogelijk vanaf 12.00 uur

Optioneel bij te bestellen

Verplicht veld