Trouwen in Almelo

“Welke wensen je ook voor de grote dag hebt, het fijne is dat je weet dat het goed komt bij Theaterhotel Almelo”, vertelt bruidspaar Mikel & Renée.

Iedereen is anders, met één gemene deler: het moet de mooiste dag van je leven zijn! Geen concessies, alleen het allerbeste! Op de dag zelf hebben het bruidspaar en hun gasten gezonde spanning, daar moeten dan geen extra spanningen bijkomen. Renée: “Onze ceremoniemeesters hebben intensief samengewerkt met de medewerkers van het

Theaterhotel wat tot een waanzinnig resultaat heeft geleid. Het enige wat wij nog hoefden te doen, was genieten en volmondig ‘ja’ zeggen!” Als echte kers op de bruidstaart, is het mogelijk na deze geweldige dag na te genieten en te ontspannen in één van de romantische bruidssuites. Ook kunnen de gasten blijven slapen in het hotel.

Het zijn vaak de kleine details die een bruiloft tot een groot succes maken. De ceremonie speelt hierbij een grote rol. Wat dacht u van de romantische locatie in ons monumentale pand van de Sociëteit? Stijlvol, sfeervol en uniek. Precies zoals uw dag moet zijn! Of kiest u liever voor buiten? Dat kan! Wij beschikken over een unieke buitenlocatie midden in de Twentse natuur of op een exclusieve boot in de Almelose haven. Van locatie tot aankleding, van het diner tot spetterend feest: Van der Valk Theaterhotel Almelo heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke dag. Een trouwdag verdient immers alleen het beste!