Just say yes

Eten en drinken in Almelo

Houdt u van de Frans-Nederlandse keuken, tapas of juist een gegrilde steak? Het Theaterhotel heeft diverse restaurants en er is voor ieder wat wils. Zachte noordzeetong met citroen bij restaurant De Sociëteit, een sappige Black Angus steak uit de houtskoolgrill van Dock 19 Steaks & More of shared dining met Spaans-Mexicaanse touch bij Tapasrestaurant Solera. Ook kunt u kiezen voor een gezellige borrel in Johnny’s sfeervolle bar.

De Societeit

Het recept voor goed eten tegen een aantrekkelijke, vaste prijs in een restaurant dat onze Twentse streek vertegenwoordigt? Dat is ‘De Sociëteit’! Een restaurant gevestigd in een monumentaal pand in het hart van Almelo, waar u de hele avond kunt genieten van verschillende smaakcombinaties in een intieme en ongedwongen sfeer. Ieder seizoen stelt de chef-kok een nieuwe menukaart samen, waarbij diverse streekproducten met elkaar worden gecombineerd. Bijvoorbeeld de kaas van de boer om de hoek en de asperges uit het land slechts enkele kilometers verderop.

Tapas Solera

Wat oorspronkelijk in Spanje begon als eetlustopwekkende starter bij een glas sangria is uitgegroeid tot een wereldbekend fenomeen. Lekker lang tafelen met deze mediterrane hapjes is ook in Nederland niet meer weg te denken. Tapasrestaurant Solera is dé plek waar u in een ontspannen en gezellige sfeer tijdens de lunch, het diner of de borrel kunt genieten van meer dan 100 vegetarische, vis- of vleestapas.

Dock 19 Steaks & More

Vroeger was Dock 19 Steaks & More een loods aan de haven van Almelo. Nu is het omgebouwd tot modern restaurant met een informele ambiance en sfeervolle bar. Het eten krijgt bij Dock 19 de smaakbeleving zoals dat bedoeld is. Eerlijk en puur. Alle hoofdgerechten worden bereid in een Josper houtskoolgrill. Een 400 oC hete grill die wordt afgesloten waardoor het vlees, vis, gevogelte, maar ook groente en deegwaren direct dichtschroeien en er een authentieke smaak en unieke textuur ontstaat. Dat proef je.

Johnny’s bar

Lekker daghap, uitgebreid dineren of borrelen? Kies voor de intiem, klassiek en bijzonder sfeervolle bar van John. Het is een plek om even lekker te ontspannen en bij te komen van een drukke werkdag. John staat altijd klaar om even gezellig een praatje te maken of één van zijn heerlijke drankjes samen te stellen.