Valentijn ontbijtbox

Valentijnsdag, zondag 14 februari, begint met een romantisch ontbijt. Even een moment voor elkaar. Bij een ontbijtje op bed - of aan de keukentafel - mag natuurlijk een vers croissantje niet ontbreken. Of vers geperste jus d'orange. En een gekookt eitje. Echt genieten! Als extraatje ontvang je op die dag ballonnen, rozenblaadjes, een zakje zoetigheden en een setje valentijnsvragen met vragen, dilemma's en most likely to's van ons. Happy Valentine's Day

BESTEL EEN COMPLEET VALENTIJNSONTBIJTBOX VOOR 2 P.

De Theaterhotel Valentijnsontbijtbox, bestaat uit: 

Diverse knapperige broodjes met boter en margarine. Verschillend zoet en hartig beleg, zoals jam, ham, kaas, kipfilet en gerookte zalm. Verse jus d'orange, vruchtenyoghurt, granola crackers, verse fruitsalade en natuurlijk ontbreken de gekookte eitjes niet. Tenslotte extra's om de juiste setting voor Valentijnsdag thuis te creeëren: rozenblaadjes, ballonnen, een zakje zoetigheden en een setje valentijnsvragen met vragen, dilemma's en most likely to's.  

De box voor twee personen kost € 12,50 per persoon.


Bestel hieronder je Valentijnsbox. Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een bevestiging met details over je bestelling. Liever telefonisch of per mail bestellen? Dat kan via info@theaterhotel.nl of 0546 - 80 30 00. Er kan gereserveerd worden tot en met zaterdag 13 februari, 16.00 uur. Reserveer tijdig, 'op is op'. De box kan op zondag 14 februari -contactloos via onze Valk drive through*- afgehaald of aan huis bezorgd worden. We bezorgen in Almelo en Aadorp, de kosten bedragen € 3,50 per adres.

Afhalen kan tussen 9.00 en 12.00 uur. Voor de bezorging is het tijdsblok 10.30 tot 12.00 u nog beschikbaar.

* Valk drive through: bij het ophalen van de bestelling hoef je de auto niet uit. Wij plaatsen je bestelling in jouw auto.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in!

Optioneel bij te bestellen

Verplicht veld