Doe mee en win!

Altijd al eens willen dineren in Tapas Solera, Dock 19 Steaks & More of de Sociëteit? Meld je aan met je naam, e-mailadres en je favoriete restaurant en maak kans op een diner voor twee personen. De actie loopt tot 11 november 2016 en de uitslag wordt per mail bekend gemaakt.

Houdt uw e-mail in de gaten, want wie weet wordt u de gelukkige winnaar.

Tapas Solera
Wat oorspronkelijk in Spanje begon als eetlustopwekkende starter bij een glas sangria is uitgegroeid tot een wereldbekend fenomeen. Lekker lang tafelen met deze Spaanse & Mexicaanse hapjes is ook in Nederland niet meer weg te denken. Tapasrestaurant Solera is dé plek waar u in een ontspannen en gezellige sfeer tijdens de lunch, het diner of de borrel kunt genieten van meer dan 100 vegetarische, vis- of vleestapas.

Dock 19 Steaks & More
Alle hoofdgerechten worden bereid in een Josper houtskoolgrill. Een 400 graden hete grill die wordt afgesloten waardoor het vlees, vis, gevogelte, maar ook groente en deegwaren direct dichtschroeien en er een authentieke smaak en unieke textuur ontstaat. Dat proef je!

De Sociëteit
Het recept voor goed eten tegen een aantrekkelijke, vaste prijs in een restaurant dat onze Twentse streek vertegenwoordigt? Dat is ‘De Sociëteit’! Een restaurant gevestigd in een monumentaal pand in het hart van Almelo, waar u de hele avond kunt genieten van verschillende smaakcombinaties in een intieme en ongedwongen sfeer.

Verplicht veld