Wining & Dining

Restaurant De Sociëteit presenteert samen met Wijnhandel Westerhuis een avond met verleidelijke geuren, unieke combinaties en nieuwe smaken op zondag 6 november om 17.30 uur.

Tijdens deze avond ontdekt u verschillende wijn- en spijscombinaties met verschillende streekproducten uit Twente. Bij iedere gang introduceert een vinoloog twee bijpassende wijnen. Hij vertelt over herkomst, druiven, terroir en vinificatie van de wijnen.

€ 49,50 p.p.

Het menu van de avond

Tartaar van gerookte forel met een tranche van gerookte meerval gevangen in Almelo met krokant gebakken Parmezaanse kaas

Gestoofde eendenbout in eigen vet met spicy zuurkool en een jus van gevogelte

Gegrilde IBP-steak* met zachte kastanjechampignons met een saus van eekhoorntjesbrood geserveerd met bijpassend garnituur

Chefs creatie van Griekse yoghurt met walnoten, honing en walnotenroomijs

*Een IBP-steak komt uit Noord-Amerika en is afkomstig van een kruising tussen het Aberdeen Angus en het Texas Longhorn ras. Het vlees onderscheidt zich in de marmering en smaak.

Maak uw weekend compleet

Maak uw weekend compleet met dit unieke hotelarrangement voor € 91,50 p.p.p.n.

Verplicht veld