Zalen

Buitenlocatie

In de zomermaanden uw bedrijfsfeest, bruiloft, netwerkevent of familiefeest in de buitenlucht organiseren? Middenin de Twentse natuur beschikt Theaterhotel Almelo over een unieke buitenlocatie. Een sfeervolle strechttent middenin het groen, eventueel naar wens in te richten en in te zetten voor uiteenlopende doeleinden. Van lunch tot workshop, van presentatie tot feest. De setting is anders, de service hetzelfde. Voor iedere gelegenheid verzorgt Van der Valk Theaterhotel Almelo de passende omlijsting. Met een keur aan mogelijkheden en een team van specialisten bezorgen we u een onbezorgde voorbereiding én een gedenkwaardige avond.

De stijlvolle strechttent heeft een capaciteit van 200 personen, is waterdicht en naar wens in te richten. De tent staat in Weerselo en is uitstekend bereikbaar. Geschikt voor groepen vanaf 25 personen. Een goed georganiseerd event begint bij ons met een vrijblijvend gesprek. Ons gepassioneerd, meedenkend salesteam heeft de expertise in huis om uw (bedrijfs)feest of event tot in de details te verzorgen. Vanzelfsprekend houden zij rekening met uw budget, wensen en behoeften. 

De gelegenheid bepaal jij, de glimlach bezorgen wij!

Contact

Bekijk ter inspiratie onze zalen en mogelijkheden op www.theaterhotel.nl/feest en neem contact op met onze eventspecialisten via 0546 803 000.