Ontdek onze beste deals

Aanbiedingen Van der Valk Theaterhotel Almelo

Met onze deals boekt u de beste prijs voor een overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Theaterhotel Almelo! Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt. De deals variëren per periode dus wacht niet te lang met boeken. Wij kijken er naar uit u te verwelkomen in ons fijne hotel!

Geniet van een extra voordelig nachtje weg inclusief uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk Theaterhotel Almelo met deze bestseller deal! Combineer uw verblijf met een bezoek aan leuke steden als Almelo en Enschede. Met onze bestseller deal kunt u kosteloos annuleren tot één dag voor aankomst.

Voor wie definitief besloten heeft een verblijf te boeken bij Van der Valk Theaterhotel Almelo en er extra voordelig op uit wil, is de Superdeal ideaal! Ook hierbij geniet u van een heerlijke overnachting inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, tegen extra scherp tarief. De Superdeal kan, in tegenstelling tot de bestseller, niet kosteloos geannuleerd worden.

Boek nu met één gratis nacht

3=2 special

Met onze 3=2 special geniet u éxtra voordelig van een heerlijke mini-vakantie in eigen land. U overnacht namelijk drie nachten voor de prijs van twee. Dit geeft u de tijd om extra lang te genieten van de fijne omgeving van ons hotel.

Minimaal 35% korting

Vroege Toekan Weken

Onze populairste deal! Profiteer van minimaal 35% korting en geniet van de Vroege Toekan weken bij Theaterhotel Almelo! Deze exclusieve deal loopt 5 keer per jaar, twee weken lang. Houd deze pagina goed in de gaten, want dit wilt u niet missen!

Heeft u een Valk Account? Dan spaart u ook nog eens €2,50 p.p. tegoed op het gehele verblijf zodra u boekt via uw account.