Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Theaterhotel Almelo

Droom lekker weg

Slapen

Verblijf in een comfortabele Family Suite van 55m2, doordrenkt met luxe. De kinderen hebben hun eigen speelruimte met twee stapelbedden, elk voorzien van een betoverende sterrenhemel, een persoonlijk scherm en een gameconsole-aansluiting. Het stapelbed heeft ook nog een leuke glijbaan voor extra plezier! Bij Van der Valk kun je als gezin gezellig samen logeren, met een handige 'connecting door' waarmee je moeiteloos van de ene naar de andere hotelkamer kunt gaan.

Dineren met kids

Eten

Ervaar een heerlijk gezinsdiner tijdens je verblijf, dankzij het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, geïnspireerd op de bekende Van der Valk-kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd die perfect is afgestemd op hun voorkeuren. Het is een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens jullie verblijf in ons hotel.

Verschillende kinderactiviteiten

Plezier

Binnen het hotel kunnen de kinderen zich vermaken met kleur- en tekensessies, lekker zwemmen en nog veel meer! Buiten wacht een speeltuin voor avontuurlijke momenten. Ook zijn er diverse kinderactiviteiten in en rondom Almelo die het verblijf nog leuker maken zoals de kinderboerderij, de bioscoop, wandel- en fietsroutes, musea en nog een heleboel andere activiteiten.