Ontdek de faciliteiten van Theaterhotel Almelo

FACILITEITEN

Zwembad, sauna, en veel meer...

Wellnessfaciliteiten

Theaterhotel Almelo biedt verschillende wellnessfaciliteiten aan. Zo beschikken wij over een verwarmd binnenzwembad, Turks stoombad, sauna en zonnebank. Als hotelgast heeft u gratis toegang tot deze faciliteiten, alleen de zonnebank is tegen betaling. Dompel onder in luxe en geniet van een éxtra ontspannen verblijf!

Bewegen tijdens uw verblijf

Fitness & fietsen

Lekker in beweging blijven tijdens uw verblijf? Theaterhotel Almelo beschikt over een fitness met verschillende cardio en kracht apparaten. Ook maakt u gratis gebruik van handdoeken hier. Toch liever bewegen in de buitenlucht? De Twentse natuur waarin ons hotel ligt beschikt over prachtige fiets- en wandelroutes. Bij ons kunt u gemakkelijk een E-bike of E-Chopper huren!

Theaterhotel Almelo beschikt over een eigen parkeerterrein voor hotelgasten. Indien de parkeerplaatsen vol zijn kunt u in één van de parkeergarages dichtbij het hotel parkeren. U ontvangt dan van onze receptie een uitrijkaart. Of wilt u alleen even uw elektrische auto opladen? Ook beschikken wij over een oplaadpunten voor zowel de elektrische fiets als voor de auto!

Honden zijn welkom

Huisdierenkamers

Ook uw trouwe viervoeter is van harte welkom in ons hotel. Op de Standaard en Economy kamers boekt u voor €25,00 per nacht een verblijf voor uw hond. Bij aankomst ontvangt u een welkomstpakket voor de hond inclusief handdoek, voer- of drinkbak, hondenpoepzakjes, speeltje en deurhanger. Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de ontbijtruimte en in de restaurants.

Maak uw verblijf compleet

Minibar pakket & Roomservice

Al onze hotelkamers zijn voorzien van een kleine koelast. Deze is normaal gesproken niet gevuld. Bij aankomst kunt u een Valk Minibar pakket aanschaffen voor €19,95 per pakket. Boekt u één van onze suites? Dan ontvangt u standaard bij aankomst één Valk Minibar Pakket! Daarnaast bieden wij ook roomservice aan. Heerlijk privé kunnen genieten van een hapje en drankje, fijn toch?

Altijd en overal bereikbaar

Gratis WiFi

Bij Theaterhotel weten wij hoe belangrijk het is om online bereikbaar te zijn in deze tijd. Daarom heeft u in onze hotelkamers en de zalen altijd Gratis WiFi. Ook voor mensen die in onze Brasserie aan het werk willen is gratis WiFi beschikbaar. En daarnaast natuurlijk ook in onze restaurants Tapas Solera en De Sociëteit.