Eten & Drinken

Restaurant De Sociëteit

Heel gewoon bijzonder eten
Verfijnde smaken en de beste streekproducten

In het hart van Almelo, omringd door een ruim stadsterras en geïntegreerd in het Theaterhotel wordt u omarmt door gastvrijheid. In restaurant De Sociëteit staan verfijnde smaken, vakkundige bereiding en het gebruik van de beste (streek)producten voorop. Op de uitgebreide wijnkaart vindt u altijd een passende wijn bij uw gerecht, maar ook de huiswijn is een prima suggestie. Voor de liefhebbers is er zelfs een uitgebreide selectie aan kwaliteitswijnen in de naastgelegen wijnkamer.

Niet alleen de smaakpapillen worden geprikkeld; het monumentale pand uit 1895 en de warme gemoedelijke sfeer creëren een fijne setting voor uw avond uit. Heel gewoon bijzonder eten, voor een vriendelijke, vaste prijs.

Laat u verrassen door de chef en vraag onze gastheer naar de onbeperkte mogelijkheden. Geniet à la carte van een voor-, hoofd- en/of nagerecht of combineer de gerechten in een driegangenkeuzemenu voor slechts € 32,50 per persoon. Voor de verschillende wijnen bekijkt u de uitgebreide wijnkaart of neemt u een kijkje in de wijnkamer.

Handig om te weten

  • Ideale ligging in het centrum van Almelo
  • Klik hier voor meer informatie over route en parkeren
  • Van der Valk Wereldeters Kindermenu aanwezig
  • Restaurant De Sociëteit is alle dagen van het jaar geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur.

naar de website

direct reserveren