Eten & Drinken

Restaurant De Sociëteit

Bij restaurant De Sociëteit krijgt 'uit eten gaan' een nieuwe dimensie. Zodra u het monumentale pand uit 1895 binnen stapt weet u dat het een fijne en smakelijke avond wordt. Neem plaats in de heerlijke stoelen en geniet in een ongedwongen behaaglijke sfeer van onze smakelijke gerechten en bijpassende wijnen. Met invloeden uit de Frans-Nederlandse keuken bieden wij u verrassende gerechten die met de grootste zorg worden bereid.


Alle gerechten worden met grote vakkundigheid bereid en samengesteld met de fijnste streekproducten. En dat proeft u! Bovendien wordt het menu elk seizoen aangevuld met dagverse seizoensproducten, zoals asperges, Zeeuwse mosselen en wildspecialiteiten.

Laat u verrassen door de chef en vraag onze gastheer naar de onbeperkte mogelijkheden. Geniet à la carte van een voor-, hoofd- en / of nagerecht of combineer de gerechten in een 3-gangen keuzemenu voor slechts € 32,50. Voor de verschillende wijnen bekijkt u de uitgebreide wijnkaart of neemt u een kijkje in de wijnkamer.

Trouwlocatie
Restaurant De Sociëteit is een officiële trouwlocatie en kan geheel naar uw wens omgebouwd worden tot een sfeervolle zaal.

Handig om te weten

  • Ideale ligging in het centrum van Almelo
  • Parkeren in P3, toegang via het Theaterhotel via dek 3 van de parkeergarage
  • Van der Valk Wereldeters Kindermenu aanwezig
  • Restaurant De Sociëteit is alle dagen van het jaar geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur.

naar de website

direct reserveren