Tapasworkshop bij Solera

DE TAPASWORKSHOPS KUNNEN VOORLOPIG NIET GEBOEKT WORDEN.

 -----

Proef het zonnige zuiden met de heerlijke smaken van de authentieke mediterrane tapasgerechten tijdens de tapasworkshop van Solera. Gezellig onder het genot van een drankje en samen met vrienden, collega’s, familie en kennissen ontdekt u niet alleen de historie van heerlijke tapasrecepten, u krijgt letterlijk een kijkje in de keuken.

De kookworkshop
Gedurende een twee uur durende kookworkshop bereidt u samen met uw groep diverse soorten tapas, maar ook sausje als aioli en marinades. De tapaschef-kok deelt zijn geheimen en begeleidt u in het toepassen van alle ingrediënten en de nodige weetjes.

Het resultaat wordt natuurlijk gezamenlijk genuttigd. Een informatieve en productieve middag/avond wordt zo gezellig afgesloten met onze eigen bereidde gerechten. Gezellig gedekte tafels, heerlijke wijnen, spannende gerechten, kortom; een uniek uitje!

De workshop vindt plaats in tapasrestaurant Solera. De kosten zijn € 35,00 p.p. bij een minimum aantal van 15 personen en inclusief workshopbegeleiding, benodigde materialen en ingrediënten. Exclusief consumpties.

Reserveer nu via onderstaand formulier de tapasworkshop en onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verplicht veld