Theater + Culinair genieten

De voorpret begint bij ons al maanden van te voren. Onze chefkok stelt de fijnste (streek)gerechten samen en wanneer de kerstboom zijn intrede doet, begint het bij ons alweer te kriebelen. Een witte kerst kunnen wij niet garanderen: een onvergetelijke kerst wel! 

Combineer uw kerst met een spetterende theatervoorstelling en gezellig etentje. Of u nu kiest voor een kerstbrunch, all inclusive kerstbuffet of een kerstdiner. Er is voor ieder wat wils.

Theater- en kerstarrangementen Volw. Kids*
Scrooge, A Christmas Carol + Kerstbrunch € 67,50 € 50,00
Scrooge, A Christmas Carol + All inclusive kerstbuffet € 82,00 € 50,00
Scrooge, A Christmas Carol + Kerstdiner (3 gangen) € 72,50 € 47,25
Scrooge, A Christmas Carol + Kerstdiner (4 gangen) € 77,50 € 47,25
     
Jeans + Kerstbrunch € 62,50 € 45,00
Jeans + All inclusive kerstbuffet € 82,00 € 50,00
Jeans + Kerstdiner (3 gangen) € 70,00 € 47,25
Jeans + Kerstdiner (4 gangen) € 77,50 € 47,25
*Kids 4 tot en met 11 jaar
Theatervoorstelling Liesbeth List, de musical

Heb het leven lief
Een ongelofelijk levensverhaal en carrière over een vrouw die alles overwon: de zelfmoord van haar moeder meteen na hun bevrijding uit het Jappenkamp, een slechte relatie, een neerwaartse carrière en het verlies van Ramses en van haar grote liefde Rob. Maar ze overwon en er was altijd nieuw succes. Dat ze na haar veertigste toch nog zwanger raakte, was haar grootste ‘cadeau’.

Een nieuwe musical over Liesbeth List: moeder, minnares, maar bovenal artieste met een enorme rijkdom aan prachtig repertoire van Shaffy, Piaf, Aznavour, Boeijen, Theodorakis en Brel. Een icoon in de Nederlandse amusementsindustrie. Geëerd en onderscheiden met Edisons, Musical Awards en internationale prijzen.

Met: Renée van Wegberg als Liesbeth List | Script: Louis van Beek | Regie: Paul van Ewijk

Theatervoorstelling JEANS

Traditiegetrouw komt ‘The Magic of Jeans’ op tweede kerstdag naar Almelo met een bijzonder feestelijke voorstelling. Ook dit jaar voeren ze het publiek mee in de wervelende nieuwe show ‘A Brand New Day’. Hun vorige voostelling ‘Magic’ ontving lovende recensies van de pers. Dit seizoen zetten de toptalenten van ‘The Magic of Jeans’ die ingeslagen weg voort en staat de show wederom garant voor een spetterende, swingende avond.

Een grote diversiteit aan muziekstijlen en hits uit verschillende decades trekken aan voorbij, ondersteund door strakke, moderne dans en vele kleurrijke kostuums. Een voorstelling met een bijzonder feestelijk tintje om niet te missen, voor jong en oud!

Theater + Brunch

Met ovenverse broodjes, eiergerechten, salades en diverse warme en koude gerechten passend bij het seizoen. Een feestelijke afsluiting is het dessertbuffet vol taartjes, vers fruit, chocolade creaties en andere zoete heerlijkheden. Voor de allerkleinsten onder ons hebben wij een smakelijk kinderbuffet voorbereid.

Theater + Diner

Na te hebben genoten in het rode pluche van het theater kunt u aanschuiven voor een uitgebreid driegangenkerstdiner bij De Sociëteit. Het restaurant met een menukaart in het teken van winterse verrassingen met diverse Twentse streekproducten.

Theater + Buffet

Na de kerstvoorstelling bereiden de chefs á la minute hun warme en koude specialiteiten tijdens dit culinaire feest voor de hele familie. Het spetterende dessertbuffet biedt een passende afsluiting met taartjes, bavarois, chocolade creaties en diverse andere zoete heerlijkheden.
Voor de allerkleinsten onder ons hebben wij een smakelijk kinderbuffet voorbereid.

Verplicht veld