Algemene Informatie

De laatste versie van onze voorwaarden voor reserveringen van theatervoorstellingen vindt u hier

Algemene voorwaarden
De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafes en aanverwante bedrijven, horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. Voor meer informatie over de UVH gaat u naar khn.nl/uvh-nl

Annulering hotelarrangement
Hotelarrangementen kunt u annuleren tot een week voor aankomst. Daarna brengen wij 60% annuleringskosten in rekening. Bij annulering binnen 48 uur voor aankomst berekenen wij 100% van de boeking. Voor onze hotelvoorwaarden verwijzen wij u naar de Uniforme Voorwaarden Horeca.

Kinderen
Ook voor het hotel geldt dat reserveringen moeten worden gemaakt door een persoon van 18 jaar of ouder. Het is niet toegestaan voor minderjarigen om te verblijven in kamers zonder begeleiding van een volwassene. Indien één van de deelnemers onder de 18 jaar is, dient hij/zij altijd in het bezit te zijn van een ouderverklaring.

Check-in/check-out tijd
Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur inchecken. Op de dag van vertrek dient u vóór 11.00 uur uit te checken. Op zondag is de uitchecktijd 12.00 uur. Theaterhotel Almelo is gerechtigd af te wijken van deze tijden. U wordt hier dan over geinformeerd door de receptie.

Bubbling breakfast
Tijdens het theaterseizoen, van oktober tot juni, presenteert Theaterhotel Almelo iedere zondag een bubbling breakfast in plaats van een live-cookingontbijt. Hiervoor betaald u een toeslag van
€ 5,00. Het hotel is gerechtigd om hiervan af te wijken. Indien een live-cookingontbijt wordt gepresenteerd, betaald u geen toeslag.

Zwembad
Theaterhotel Almelo beschikt over een indoor zwembad. Deze is vrij toegankelijk voor alle hotelgasten.

Alle prijzen zijn incl. BTW. De prijzen en data zijn onder voorbehoud van schrijffouten en/of wijzigingen. Wanneer u een reservering bij ons maakt gaat u automatisch akkoord met onze voorwaarden.