De mooiste dag van uw leven

Hartelijk gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Van der Valk Theaterhotel Almelo helpt u graag verder met de voorbereidingen én uitvoering van uw perfecte dag. Een compleet verzorgde bruiloft, van huwelijksinzegening tot het aansnijden van de bruidstaart, van culinair diner tot bruisende feestavond met als kers op de huwelijkstaart een overnachting in een bruidssuite. Alles is mogelijk in Theaterhotel Almelo. Wij doen er alles aan om uw huwelijksdag tot in de puntjes te laten slagen! Een dag om nooit te vergeten!

Trouwen in De Sociëteit
Als het om de mooiste dag van uw leven gaat is de trouwlocatie erg belangrijk en het zijn vaak de kleine details die een bruiloft tot een groot succes maken. Wat dacht u van de romantische locatie in ons monumentale pand van de Sociëteit? Stijlvol, sfeervol en uniek. Precies zoals uw dag moet zijn! Na de huwelijksvoltrekking kunt u direct blijven voor de receptie of kies één van onze andere sfeervol ingerichte zalen.

Proost
Stijlvol gala, intiem samenzijn of uitbundig feest? Voor ieder een passend geheel! Proost met uw avondgasten op de liefde. Van band tot aankleding en van borrelhapje tot een uitgebreid buffet, de mogelijkheden zijn onbeperkt! Wij helpen graag met de juiste ingrediënten voor een waanzinnige avond! Alles volledig ingericht naar uw wensen.

Stijlvolle afsluiting
De romantische bruidssuite van Theaterhotel Almelo zorgt voor een ontspannende afsluiting van deze mooie dag. Geniet in de tweepersoonsjacuzzi met sterrenhemel van een glaasje champagne. Ook de (dag)gasten kunnen natuurlijk na het avondfeest bij ons overnachten. De volgende ochtend kunnen jullie met z'n allen terugkijken en napraten over deze geweldige dag.

Handig om te weten

  • De ceremonie kunt u bij ons met de trouwambtenaar op locatie laten voltrekken.
  • Onze ervaren eventplanners staan op uw trouwdag voor u klaar.
  • U kunt vrijblijvend langskomen om de verschillende sfeervolle zalen te bekijken.
  • Neem gerust contact op met onze Sales afdeling via 0546-803000 of vraag onze trouwbrochure aan via events@theaterhotel.nl.