Ontmoeten, ondekken en onthaasten

Het is juist de invulling van het entertainment of ontspanning na de inspanning die een (zakelijk) evenement memorabel maakt. Van der Valk Theaterhotel Almelo heeft alle facetten onder één dak waardoor een smaakvol diner, ontspannen nazit, comfortabele hotelkamer en swingende theatervoorstellingen binnen handbereik zijn. Ons team van eventspecialisten kunnen bovendien een onvergetelijke dag voor u en uw gasten samenstellen.

Activiteiten
Wij hebben alvast een aantal activiteiten voor u geselecteerd, zoals boerengolf, klootschieten en solexrijden. Maar denk ook aan kanovaren, een huifkartocht, een cabriotour of een gps tocht. De mogelijkheden zijn eindeloos, bekijk de activiteiten en bezienswaardigheden pagina om te zien wat er in de omgeving allemaal mogelijk is.

Informeer naar onze onbeperkte mogelijkheden in activiteiten, entertainment en workshops bij onze event specialisten via 0546 - 803000 of via info@theaterhotel.nl. We maken graag een voorstel op maat!

Paint, Wine & Dine

Theaterhotel Almelo is een mooie samenwerking aangegaan met Atelier SasNzo ‘Het Paint, Wine & Dine arrangement’ . Onder het genot van een hapje, drankje begeleidt Saskia van SasNzo u tijdens een creatieve workshop schilderen. Na afloop kunt u uitgebreid genieten van een uitgebreid driegangendiner. Heeft u geen ervaring? Schroom niet. Dit arrangement is geschikt voor iedereen.

Locatie: Theaterhotel Almelo
Aantal personen: vanaf 10 personen
Prijs: € 59,50

Locatie: Outdoor Locatie Erve op de Bekker, Albergen
Aantal personen: vanaf 15 personen
Prijs € 69,50

Boerengolf

Een variatie op het reguliere golfspel, waarbij een boerengolfbaan met 12 holes in zo min mogelijk slagen moet worden afgelegd. U slaat tijdens de boerengolf in een weiland met een houtenklompstok de golfkloot in zo min mogelijk slagen naar de emmer.

Klootschieten

Klootschieten is zowel een sport als een spel. Daarnaast is klootschieten vooral een doesport en zeer recreatief. het komt bij het klootschieten aan op behendigheid, spierkracht en wie in die combinatie het verst kan gooien. Op de meest unieke plaatsen in Twente kan voor u een dagdeel klootschieten worden georganiseerd.

Solextocht

Solex rijden, heerlijk genieten met een vaartje van 30 km per uur. Met de wind door de haren en op de achtergrond het tevreden geluid van de pruttelende solex. De tocht wordt uitgezet over prachtige bospaden en landwegen. Daarnaast kunnen er onderweg op verschillende verzamelpunten teamopdrachten klaar staan.

Cocktail workshop

Een Cosmopolitan? Mojito? Mai Tai? Na deze workshop kunnen u en uw gasten de meest heerlijke cocktails maken! Tijdens het ontvangst vertellen onze bartenders een stukje geschiedenis over deze heerlijke drankjes. Aansluitend gaat u aan de slag, onder begeleiding leert iedereen de trucjes van het vak. Geslaagd? Dan kunnen de gasten zelf beoordelen van het proeven! Succes verzekerd.

Tapas workshop

Een tapa (meervoud: tapas) is de aanduiding voor een Spaans aperitiefhapje. Traditioneel is een tapa een eetlustopwekkend hapje dat in Spaanse cafés bij een alcoholhoudend drankje (bier, wijn, sherry) wordt genuttigd. Er wordt verondersteld dat tapas zijn onstaan uit de gewoonte om een drankje letterlijk af te dekken, dit om te voorkomen dat er bijvoorbeeld vliegen in het glas zouden komen. Later werd dat stuk brood belegd met vlees of vis als kleinere hapjes.

In deze kookworkshop bereidt u samen met uw groep onder begeleiding verschillende soorten tapas. U en uw gasten zullen nog jaren plezier hebben van de kennis en vaardigheden die u heeft opgedaan in deze workshop. Tijdens of na het koken kan er natuurlijk gegeten worden en geniet u direct van het resultaat.

Theater workshop

In het Theaterhotel kunt u niet alleen naar een voorstelling komen kijken, maar ook zelf maken! Heeft u er altijd van gedroomd om zelf eens op zo'n groot en mooi podium te staan schitteren dan is een theater/musical workshop een perfect idee. Vooral erg leuk als teambluiding, leer de theatrale kant van uw vrienden en collega's kennen.