Op de planning

Verhuringen en evenementen in ons Theaterhotel

Het Theaterhotel bruist nog steeds van activiteit!

Het Theaterhotel bruist nog steeds van activiteit! Hoewel we geen voorstellingen meer in onze programmering hebben, betekent dit niet dat de gordijnen gesloten blijven! Ons theater blijft springlevend met een scala aan verhuringen die plaatsvinden. Het Stadstheater fungeert hierbij puur als de gastheer, zonder inhoudelijke verantwoordelijkheid te dragen of deel uit te maken van onze reguliere programmering. Kom bij ons nog steeds genieten van een complete avond uit!

Kom naar ons "Street Food Dinner" op 27 juni! Geniet van een vijfgangendiner, inclusief welkomstdrankje en live entertainment voor €65,- p.p.


Laat je verrassen door een scala aan streetfood gangen! Mis deze unieke avond vol smaak en gezelligheid niet! Reserveer nu jouw plek en beleef een onvergetelijke avond in New York Streetstyle! 

- Inloop van 18:00 tot 18:30
- Welkomstdrankje
- 5-gangen diner
- Live entertainment!

William Janz zingt alle hits van zijn idool Julio Iglesias onder begeleiding van zijn ‘Micky Fisser Band’!

Een avondvullend programma met alle klassiekers van Julio Iglesias en natuurlijk zingt William ook zijn eigen hits “Milonga” en “We Gaan We gaan”! William Janz is doorgebroken in España Got Talent.
William is inmiddels dé nummer één Julio Iglesias Tribute zanger ter wereld! Met een volle agenda met optredens en concerten is William Janz hard op weg om de hele wereld te veroveren.