Uw zakelijke borrel op maat

Van der Valk Theaterhotel Almelo; waar grootschalige feesten, intieme settings, entertainment en culinaire hoogstandjes samenkomen...

Successen vieren, vooruitblikken op wat komen gaat en waarderingen uitspreken. Er zijn tal van redenen om uw medewerkers en relaties te verrassen in aanloop naar de feestdagen: de tijd van het jaar waarin het nog meer draait om gezellig samenzijn.

Laat ons uw kerst-, eindejaars- of nieuwjaarsborrel organiseren. Van der Valk Theaterhotel Almelo leent zich perfect voor elke gelegenheid en is een prachtige locatie in het hart van Almelo. Zet uw gezelschap in de spotlights tijdens een diner tussen de coulissen of hef het glas met elkaar in een van de multifunctionele zalen die wij voor u inrichten tot een magische locatie.

Zo verzorgen wij met passie voor het vak diverse kerstmarkten met gezellige kraampjes, bedrijfsdiners tussen de coulissen, themafeesten met entertainment op maat of besloten recepties. Wenst u een volledig verzorgd meerdaags verblijf met uw gezelschap? Geen probleem. Daagt u ons vooral uit!

Neem contact op met onze eventspecialisten via 0546 803 000 of vul het onderstaande formulier in en laat al uw verwachtingen overtreffen. Geef 2023 nog een laatste, magische herinnering of laat 2024 knallend beginnen.

 

Verplicht veld