Van der Valk Theaterhotel Almelo

Er was eens...

...een aantal superhelden dat tot leven kwam op een heel bijzondere plek. Die plek is dichterbij dan je denkt. Want heb je al gehoord dat Rupsje Nooitgenoeg, de Kleine Zeemeermin en Ernst, Bobbie & de rest naar Theaterhotel Almelo komen dit seizoen? Wees voor één middag één met jouw (televisie)helden en ga mee op avontuur. 

Na afloop van alle kindervoorstellingen voor alle kinderen een cadeautje!

Pannenkoekenfestijn!
Jouw theatermiddag wordt pas echt een feest met het pannenkoekenfestijn na afloop van de voorstelling. Pannenkoeken, poffertjes, Spaanse churros, snoep en nog véél meer maken jouw dag compleet. 

€ 5,00 per kind
€ 7,50 per volwassene
(inclusief onbeperkt ranja en koffie/thee)

Wereldeters
Speciaal voor onze jonge gasten hebben wij een heel bijzondere menukaart ontwikkeld: ‘Van der Valk Wereldeters.’  De gerechten zijn avontuurlijk, verantwoord en verrassend lekker.

Met Timo de Toekan op Reis
Met de Van der Valk Wereldeters menukaart dagen we kinderen uit om eens wat anders te kiezen dan het traditionele kindermenu. We laten ze kennismaken met gerechten die door kinderen in andere landen worden gegeten. Timo Toekan neemt de kids mee op reis naar landen als Italië, Amerika, Japan, Zwitserland, Zweden en natuurlijk Nederland. Bij elk menu vertelt Timo leuke verhalen en weetjes over het land van het gerecht. Elk half jaar ‘verversen’ we de menukaart met nieuwe landen, nieuwe weetjes en nieuwe gerechten. Nieuwsgierig?

* aangeboden in restaurant De Sociëteit en het Theaterhotel

Brandweerman Sam 2+

Donderdag 25 augustus aanvang om 14.00 uur - Vanaf € 13,50

Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van RTL Telekids, komt terug in het theater! Na de succesvolle familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’ zijn Sam en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter nu te zien in een fonkelnieuwe familievoorstelling voor jong en oud. Dit keer komt het circus naar Piekepolder. De circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat. Een show boordevol vrolijke muziek, dans en humor.

Reserveer hier uw kaarten

Dummie de Mummie 6+

2 oktober 2016 aanvang 14.00 uur - Vanaf € 14,50

'Dummie de Mummie' gaat over een grenzeloze vriendschap tussen een gewone jongen en een springlevende mummie. Een spannende, ontroerende familievoorstelling met humor en muziek!

Stel je voor. Je heet Goos Guts. Op school word je altijd als laatste gekozen en lees je liever dan dat je voetbalt. Op een dag loop je je slaapkamer binnen en ruik je iets vies. Je kijkt rond en ziet een mummie in je bed. Een kleine mummie van vierduizend jaar oud, die niet alleen springlevend en nieuwsgierig is, maar ook helemaal alleen. Wat doe je dan?

Reserveer hier uw kaarten

Buurman & Buurman 3+

Zondag 23 oktober aanvang 14.00 en 16.00 uur - Vanaf € 13,50

Buurman & Buurman hebben een nieuwe tv, een hele mooie! Nu willen ze niets liever dan zelf op hun nieuwe tv te zien zijn, maar hoe kom je op tv? Dan moet je beroemd zijn. Dus gaan ze aan de slag. Om een beroemde voetballer te worden, moet je zorgen voor een mooie tribune en wat is een beroemde goochelaar zonder magische trucs? Buurman & Buurman knutselen en timmeren erop los. Totdat blijkt dat je met muziek het allerberoemdst wordt. En dan wordt het echt leuk, want Buur & Buur gaan optreden!

Reserveer hier u kaarten

Maya Show 3+

Zondag 6 november aanvang 13.30 uur en 16.00 uur - Vanaf € 24,50

Het is een belangrijke dag op de bloemenweide, want vandaag wordt de bij gekozen die dit jaar het eerste stuifmeel van de grote bloem mag proeven. De koningin besluit Maya aan te wijzen om deze eervolle en belangrijke taak te vervullen. Maar dan blijkt dat Maya heeft vastgezeten in een spinnenweb waardoor haar vleugels aan elkaar plakken. Maya kan niet meer vliegen! Alle vriendjes proberen haar te helpen, maar zullen ze erin slagen dat ze weer te laten vliegen? Beleef dit kleurrijke en spannende avontuur in de allereerste Maya show!

Reserveer hier uw kaarten

Ernst, Bobbie en Sinterklaas 3+

Woensdag 23 november aanvang 14.00 uur - Vanaf € 16,00

In het nieuwste Sinterklaasavontuur van Ernst en Bobbie organiseren zij een verjaardagsfeestje voor Sinterklaas. Ernst wil er een rustig en waardig verjaardagsfeest van maken, maar Bobbie heeft andere ideeën. Bobbie verbouwt de theaterzaal tot een heus bowlingcentrum! Het verjaardagsfeestje van Sinterklaas gaat naar ieders tevredenheid, tot Sinterklaas met een speciale wens komt: een goochelaar. Vanaf dat moment gaat alles mis.

Ernst en Bobbie proberen het verjaardagsfeest van Sinterklaas te redden, maar of dat lukt… Kom kijken naar de nieuwste show vol muziek, pieten, spanning en een hoop plezier. Een feest voor het hele gezin!

Reserveer hier uw kaarten

Peppa Pig 2+

Vrijdag 30 december aanvang 14.00 uur - Vanaf € 14,50

Peppa Pig is een vrolijk varkentje, dat houdt van spelletjes spelen en plonzen in de modder. Ze is dagelijks te zien bij Nickelodeon en nu ook in het theater met haar eigen familiemusical ‘De Grote Plons!’ Het heeft geregend en overal liggen modderplassen. Laat dat nou precies zijn waar Peppa en haar vriendjes van houden.

Superschattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot één groot feest. Na de voorstelling komt Peppa naar de foyer voor een foto. Dus pak je laarzen en maak samen een grote plons!

Reserveer hier uw kaarten

Nieuwe kleren van de Keizer 6+

Zondag 8 januari aanvang 14.00 uur - Vanaf € 14,50

Alfons wordt geplaagd op het schoolplein. Hij mag niet meespelen. Ze vinden zijn kleding niet ‘hip’ genoeg. Verdrietig en alleen begint hij te fantaseren dat hij alles heeft wat zijn hartje begeert. Opeens is hij keizer!  Met een groot paleis, heel veel vriendjes en geld genoeg om te kopen wat hij maar wil! Ook al zeggen de mensen om hem heen dat hij ook aan andere dingen zijn geld moet uitgeven, doet hij alleen waar hij zin in heeft. Maar of hij daar gelukkig van wordt? Zijn grootste passie is mooie kleren. Een vrolijke voorstelling vertelt het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen. Met grappige tekst en liedjes wordt duidelijk dat je met ijdelheid niet ver komt. Feest voor jong en oud!

Reserveer hier uw kaarten

Bumba 1+

Zondag 12 maart aanvang 14.00 uur - Vanaf € 13.50

Wie kent hem niet? Studio 100 brengt het grappige clowntje Bumba naar Almelo! En hij is niet alleen, want Bumba neemt al zijn trouwe vriendjes mee! Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby zijn allemaal van de partij om het feest compleet te maken! Elke avond gaat Loes op tijd naar bed met haar knuffel Bumba. Plots komt haar knuffel tot leven en neemt hij haar mee naar een wereld waar alles mogelijk is: het Bumbacircus.

Reserveer hier uw kaarten

Roodkapje, de Musical 4+

Zondag 19 maart aanvang 14.00 uur - Vanaf € 14,50

Na een reeks betoverende sprookjesmusicals  blaast Van Hoorne Entertainment ‘Roodkapje De Musical’ nieuw leven in. Het eeuwenoude sprookje  over een lief meisje dat koekjes brengt naar haar zieke oma werd al eerder bewerkt tot een magische familievoorstelling en zal opnieuw vele kinderharten en dat van hun (groot)ouders sneller doen kloppen. Roodkapje wordt gespeeld door Maud, die ooit haar theaterdebuut maakte met deze rol. Samen met vegetarische wolf Gerrit en zijn gemene vrouw Tina staan ze garant voor hilarische scenes. Voorzien van spetterend decor met prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes.

Reserveer hier uw kaarten

Jochem van Gelder en Ron Brons 6+

Zondag 7 mei aanvang 14.00 uur - Vanaf € 15,00

Er wonen zo’n 7 miljard mensen op de aarde. Er wordt gefeest, gelachen, gedanst, gesport en er worden mooie dingen gemaakt. Maar er gaat helaas ook nog veel mis. Er is nog steeds oorlog, armoede en honger. Alle wijzen der aarde hebben hun hoofd gebogen over dit probleem. Presidenten, koningen, geleerden maar een oplossing is er nog steeds niet. “Kinderen zijn slim, vindingrijk, onbevangen, eerlijk en soms zelfs briljant. Daarom ga ik met hen op zoek naar de oplossing van de grote wereldproblemen”, vertelt Jochem van Gelder. Hij nodigt alle kinderen uit om deel uit te maken van het Genootschap van WereldBeterMakers. Een interactieve, spannende én leerzame theatershow van Jochem van Gelder, bekend van het televisieprogramma Praatjesmakers, en Ron Bons voor kinderen én volwassenen.

Reserveer hier uw kaarten