Er was eens...

...een aantal superhelden en boekhelden dat tot leven kwam op een heel bijzondere plek. Die plek is dichterbij dan je denkt. Want heb je al gehoord dat Fien en Teun, Brandweerman Sam, Checkpoint, Bing, Assepoester en Ernst, bobbie en de rest naar Theaterhotel Almelo komen dit seizoen? Wees voor één middag één met jouw (televisie)helden en ga mee op avontuur. Bekijk hier het volledige theateraanbod

Na afloop van alle kindervoorstellingen krijgt ieder kind een cadeautje!

Pannenkoekenfestijn!
Jouw theatermiddag wordt pas echt een feest met het pannenkoekenfestijn na afloop van de voorstelling. Pannenkoeken, poffertjes, Spaanse churros, snoep en nog véél meer maken jouw dag compleet. 

€ 9,50 per kind
€ 14,50 per volwassene
(inclusief onbeperkt ranja en koffie/thee)

Wereldeters
Speciaal voor onze jonge gasten hebben wij een heel bijzondere menukaart ontwikkeld: ‘Van der Valk Wereldeters.’  De gerechten zijn avontuurlijk, verantwoord en verrassend lekker.

Met Timo de Toekan op Reis
Met de Van der Valk Wereldeters menukaart dagen we kinderen uit om eens wat anders te kiezen dan het traditionele kindermenu. We laten ze kennismaken met gerechten die door kinderen in andere landen worden gegeten. Timo Toekan neemt de kids mee op reis naar landen als Italië, Amerika, Japan, Zwitserland, Zweden en natuurlijk Nederland. Bij elk menu vertelt Timo leuke verhalen en weetjes over het land van het gerecht. Elk half jaar ‘verversen’ we de menukaart met nieuwe landen, nieuwe weetjes en nieuwe gerechten. Nieuwsgierig?

* aangeboden in restaurant De Sociëteit en het Theaterhotel