Een frisse duik

De recreatieparken van Regio Twente met grote zwemplassen, stranden, ligweiden en natuur bieden voldoende mogelijkheden voor waterrecreatie en -activiteiten aan. Bekijk onderstaand overzicht voor een eerste indruk en laat u informeren door onze medewerkers van de receptie.

Het Rutbeek - Enschede
Het Rutbeek is een onvergetelijk recreatiepark nabij de grootste stad van Twente, vol spetterende waterpret, sportieve uitspattingen een indrukwekkende natuur en de meest fantastische evenementen.

Het Lageveld - Wierden
Het Lageveld is een prachtige recreatieplek met een fraaie natuur. Een ideaal park voor het hele gezin om een dagje te recreëren. Surfen en kanoën, veilige waterpret voor de kleintjes, wandelplezier en de rust van de natuur.

Het Hulsbeek - Oldenzaal
Dit uniek gelegen, voormalige landgoed met een diversiteit aan recreatiemogelijkheden, van wellness tot outdoor, geeft het gevoel van onthaasten, avontuur en een heerlijke dag uit.

Het Arboretum - De Lutte
Arboretum Poort Bulten staat voor een prachtige natuurrijke locatie met een bijzondere flora en fauna. Het park met zijn unieke sfeer biedt de ideale ambiance voor klassieke concerten, folkmuziek, (country) fairs en 'groene' (bedrijfs)uitjes.Een inspirerend uitstapje voor liefhebbers van inheemse en uitheemse bomen en struiken of zomaar een bomenrijke wandeling. Meer dan 2500 soorten.