Winkelen

Gezellig een dagje winkelen in Almelo. Geniet van de Almelose gastvrijheid en diversiteit aan bijzondere winkels met ieder hun eigen hebbedingetjes en snuisterijen. Een bijzonder sieraad, passend kledingadvies, eigentijdse kunst, kitsch of wild veldboeket.

Bovendien is het elke laatste zondag van de maand koopzondag in Almelo. Bij de receptie van het hotel is een gratis city guide verkrijgbaar met leuke winkel tips en feitjes over de stad.

Combineer een dagje winkelen met een heerlijke High Tea of High Wine. Beleef het in Almelo!

High Tea
Laat u in de Brasserie van het Theaterhotel of op het tuinterras culinair verwennen door een heerlijke High Tea. Geniet van vele verschillende zoete en hartige heerlijkheden zoals petit fours, sandwiches, muffins, scones, koekjes en heerlijke bonbons en onbeperkt exclusieve theesoorten.
De High Tea is verkrijgbaar vanaf € 19,95 per persoon. 

High Wine
Geniet samen bij de brasserie van het Theaterhotel, restaurant De Sociëteit óf het tuinterras van 10 tongstrelende koude hapjes en een flesje rosé of witte of rode wijn voor € 18,00 p.p. (o.b.v. 2 personen).

Óf sluit uw ideale winkeldag met een ontspannen diner in het stijlvolle restaurant De Sociëteit, het Spaanse tapasrestaurant Solera of het trendy Dock 19 Steaks & More.

Voor vragen of reserveringen kunt u contact opnemen via 0546 - 803000 of info@theaterhotel.nl.