Congressen & Events

Theaterhotel Almelo verzorgt al jaren met veel succes en expertise verschillende congressen en beurzen voor diverse branches op alle niveaus. Gedurende uw bijeenkomst staat er een gastheer/-vrouw tot uw beschikking.

Ieder evenement vraagt om een unieke aanpak. Een groot meerdaags congres met overnachting of een kleinschalige informatieve beurs, allen beogen hetzelfde resultaat: een succesvolle dag. Onze verschillende zalen sluiten perfect aan op uw wensen.

Onvergetelijke afsluiting
Samen met u zorgen wij ervoor dat u en uw gasten deze dag niet snel zullen vergeten. Na een intensieve dag vol inspanning is ontspanning zeker zo belangrijk. Sluit uw congres of event af met een verrassend element. Een origineel thema in de avond of een grappige act tijdens de borrel, een uitgebreid live cooking buffet voor alle relaties of juist een diner met een aantal goede contacten... de mogelijkheden zijn eindeloos! Wij denken graag met u mee over de invulling.

Handig om te weten

  • Gratis WiFi in alle zalen
  • Gemakkelijk te combineren met diner, theatervoorstelling en/of overnachting
  • In onze zalen maken we gebruik van een ventilatiesysteem waarbij 100% buitenlucht gebruikt wordt voor verversing, en eventueel verwarming of koeling, die daarna volledig naar buiten wordt geblazen. Wij maken geen gebruik van recirculatietechniek, wat betekent dat de lucht in onze zalen niet wordt hergebruikt.

Kies uit één van onze veelzijdige zalen en combineer dit met onze voordelige én complete vergaderarrangementen. Uiteraard kunnen wij ook samen met u een arrangement geheel naar uw eigen wensen samenstellen. Neem hiervoor contact op met de afdeling reserveringen via 0546-803000.  Wij helpen u graag verder!