Vergadering & Presentatie

Als zakenhotel van Oost Nederland, is een succesvolle vergadering of presentatie voor uw organisatie onze standaard. Met een gevarieerd aanbod aan zalen, van een boardroom voor 12 personen tot een theater met 800 stoelen, wordt de ideale setting gecreëerd om uw doelstellingen te behalen. Gedurende uw bijeenkomst staat er een gastheer/-vrouw tot uw beschikking.

Door onze veelzijdige zalen kunt u kiezen voor het vergaderen in een plenaire sessie, vervolgd door diverse subsessies in een kleinere setting. Kies uit één van onze veelzijdige zalen en combineer dit met onze voordelige én complete vergader arrangementen.

Handig om te weten

  • Gratis WiFi in alle zalen
  • Vegadering gemakkelijk te combineren met diner, theatervoorstelling en/of overnachting
  • In onze zalen maken we gebruik van een ventilatiesysteem waarbij 100% buitenlucht gebruikt wordt voor verversing, en eventueel verwarming of koeling, die daarna volledig naar buiten wordt geblazen. Wij maken geen gebruik van recirculatietechniek, wat betekent dat de lucht in onze zalen niet wordt hergebruikt.

Kies uit één van onze veelzijdige zalen en combineer dit met onze voordelige én complete vergaderarrangementen. Uiteraard kunnen wij ook samen met u een arrangement geheel naar uw eigen wensen samenstellen. Neem hiervoor contact op met de afdeling Meeting & Events via 0546-803 000, optie 3. Wij helpen u graag verder!