Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Hodini's Cocktailbar

Hodini's Cocktailbar

Een gezellige vrij-mi-bo met collega's, heerlijke cocktails met vriendinnen en lekkere muziek bij de heaters? Het kan allemaal bij ons super gezellige Hodini's cocktail terras bij het Theaterhotel.

Afgelopen maanden zijn wij druk bezig het terras uit te breiden met een extra tent en heaters! Ervaar het zelf en kom heerlijk genieten op ons nieuwe terras! 

Iedere vrijdag en zaterdag geopend tot van 21.00 - 0100 uur

Heerlijk genieten in één van onze restaurants? Het kan weer! Wij staan er weer helemaal klaar voor om u en uw gezelschap een geweldige avond te bezorgen!

De Sociëteit

De keuken is dagelijks geopend van 11:00 - 22:00

_______________________

Solera Tapas 

De keuken is dagelijks geopend van 16:00 - 22:00

_______________________

Dock 19 

De keuken is iedere vrijdag en zaterdag geopend

van 16:00 - 22:00

Genieten van een kopje koffie met een heerlijk taartje, een gezellige High tea of lunch of komen genieten van een high wine? Thuis werken maar toch liever op een plek met wat meer reuring? Kom dan gezellig dineren bij onze Brasserie of in onze lounge! Tot 01:00 kunt u nu ook weer gezellig komen borrelen bij Johnny's Bar. Wij verwelkomen u graag!

Alle dagen geopend van 09:00 - 22:00

Theater

Theater

Vanaf 18 februari kunnen alle voorstellingen weer (bijna) als vanouds, zonder beperkingen, doorgaan. Na de 25ste weer volle zalen, zonder QR! Kom dineren in een van onze restaurants, geniet van de magie van theater en blijf heerlijkovernachten in ons hotel; alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond/weekend uit! 
Wij zijn klaar om te knallen en hebben er alles aan gedaan om een prachtig theaterseizoen neer te zetten.

Restaurant

Restaurant

High Tea bij Van der Valk

Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon gezellig met uw vriendinnen en vrienden bijkletsen? Geniet dan van onze High Tea met heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Dit, natuurlijk met onbeperkt thee en koffie.

Houdt u meer van een wijntje? Het is ook mogelijk om te genieten van een heerlijke High Wine!

Reserveer direct via ons formulier!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten