Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Voor lunch en diner

Restaurant De Sociëteit

Geniet van een heerlijk diner in ons restaurant De Sociëteit. De keuken is hier dagelijks geopend van 17:00 tot 22:00 uur. Bij de Sociëteit zijn we trots op onze culinaire creaties en verrukkelijke specialiteiten. Onze keuken heeft een ware passie voor het presenteren van de meest verfijnde gerechten. Op aanvraag is het ook mogelijk om hier te lunchen.

Reserveer gelijk via de website van De Sociëteit of neem voor meer informatie contact op via 0546-803000 of events@theaterhotel.nl.

All you can eat tapas

Solera Taspasrestaurant

Bij Tapasrestaurant Solera kunt u genieten van Spaanse en Mexicaanse tapas in een vrolijke en kleurrijke omgeving. Kies uit meer dan 100 authentieke tapas en geniet van karakteristieke wijnen in een fijne sfeer middenin het centrum van Almelo. Reserveren kan via de website.

Feestje of vergadering? Naast ons verwarmde terras beschikt tapasrestaurant Solera over een aparte bovenzaal die gehuurd kan worden voor bijeenkomsten tot 60 personen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan naar 0546-803000 of mail naar events@theaterhotel.nl.

De huiskamer van Almelo

De Brasserie

Iedereen is van harte welkom in De Brasserie. Geniet hier van een kopje koffie met een heerlijk taartje, een vullende lunch of geniet 's avonds van een lekkere daghap of uitgebreid 3-gangen diner. Er zijn genoeg culinaire mogelijkheden!

Thuis werken maar toch liever op een plek met wat meer reuring? Ook dan verwelkomen wij u graag in onze Brasserie. U maakt hier gebruik van gratis WiFi.

De Brasserie is dagelijks geopend van 09:00 - 22:00 uur.

Borrelen en dineren

Johnny's Bar

Een lekkere daghap, uitgebreid dineren of gewoon even gezellig borrelen? Kies voor de intieme en bijzonder sfeervolle bar van John. Het is een plek om even lekker te ontspannen en bij te komen van een drukke werkdag. John staat altijd klaar om gezellig een praatje te maken of één van zijn heerlijke drankjes samen te stellen.

Dagelijks geopend tot 01:00 uur.

Gezellig borrelen

Hodini's Cocktailbar

Bij mooi weer gaat ons buitenterras open. Een gezellige vrijmibo met collega's, heerlijke cocktails met vriendinnen en lekkere muziek bij de heaters? Het kan allemaal bij ons super gezellige Hodini's cocktail (& mocktail) terras bij het Theaterhotel. Maar ook in de winterperiode kunt u genieten van Hodini's cocktails, deze zijn dan te vinden bij Johnny's bar! Zien we u snel weer?

Dagelijks geopend van 16:00 - 01:00 uur. 

High Tea, High Wine en veel meer...

Restaurant Specials

Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon gezellig met uw vriendinnen en vrienden bijkletsen? Geniet dan van onze High Tea met heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Dit, natuurlijk met onbeperkt thee en koffie. Houdt u meer van een wijntje? Het is ook mogelijk om te genieten van een heerlijke High Wine

Ook bieden we andere leuke Restaurant Specials aan zoals een Cinemamenu, theaterarrangementen en cocktailworkshops. Vragen over één van deze specials? Neem dan vooral contact op.