Online eten bestellen

Thuis uiteten. Dat is het idee. En dat kan met de valkthuis bezorgservice. Van complete diners en heerlijke tapasgerechten tot ultiem pubfood en bomvolle boxen.

Via almelo.valkthuis.nl kunt u online een bestelling plaatsen voor onze bezorgservice, of om af te komen halen. Afhalen kan contactloos in onze Valk drive-through aan het Schouwburgplein 1. U kunt uw bestelling contant aan de deur of online middels iDEAL betalen.

Bestel direct

Hoe het werkt

Valkthuis.nl stap voor stap

Specials

Voor de feestdagen, bijzondere momenten of een ontspannen samenzijn introduceert Theaterhotel Almelo en haar drie restaurants Dock 19, Steaks & More – restaurant De Sociëteit – Tapasrestaurant Solera unieke boxen. Een rijkgevulde en smakelijke box, af te halen of thuisbezorgd.

Eten & Drinken

Tot ons grote verdriet moeten ook wij, in navolging van de overheidsmaatregelen de deuren van onze restaurants sluiten. Restaurant De Sociëteit en de Brasserie blijft geopend voor hotelgasten. Thuis genieten van een heerlijke restaurantdiner? Theaterhotel Almelo presenteert haar drie restaurants: Dock 19, Steaks & More – restaurant De Sociëteit – Tapasrestaurant Solera op valkthuis.nl. Hier bestel je eenvoudig de populairste gerechten van de drie restaurants, alles onder één dak en op één website. Dus combineren is mogelijk. Meer info en bestellen > Valkthuis.nl