Meetings & Events

VERGADERING, CONGRES, FEESTEN & MEER

Of u nu met twee personen wilt vergaderen of een congres voor 3.500 mensen wilt organiseren, bij het Theaterhotel bent u aan het juiste adres. Met achttien multifunctionele zalen, waaronder een theaterzaal met een capaciteit van 840 personen, is het geschikt voor alle zakelijke bijeenkomsten. Hoe groot u uw vergadering, training, workshop, presentatie of seminar ook voor ogen heeft. Van eendaagse tot meerdaagse events. Bekijk hier de ervaringen van bedrijven en partijen.

Als zakenhotel van Oost Nederland, is een succesvolle vergadering of presentatie voor uw organisatie onze standaard. Met een gevarieerd aanbod aan zalen, van een boardroom voor 12 personen tot een theater met 800 stoelen, wordt de ideale setting gecreëerd om uw doelstellingen te behalen. Gedurende uw bijeenkomst staat er een gastheer/-vrouw tot uw beschikking.

Van der Valk Theaterhotel Almelo is erg geschikt voor uw feesten en partijen. Denk hierbij aan: Een intiem jubileum | Een uitbundige verjaardag | Een (thematisch) bedrijfsfeest | Een babyshower of een ander bijzonder moment. Wilt u graag trouwen bij Theaterhotel Almelo? Het team helpt u graag verder met de voorbereidingen én uitvoering van uw perfecte dag.

The Rooftop met skybar

Exclusief voor feesten & partijen

The Rooftop met skybar

Ontdek onze prachtige Rooftop met skybar op de zesde etage van het Theaterhotel, een exclusieve locatie voor onvergetelijke feesten en partijen! Of laat je verrassen door onze Funky theme dinners die hier af en toe plaatsvinden. Wil je deze adembenemende locatie afhuren? Neem dan gerust contact met ons op via events@theaterhotel.nl of bel naar 0546 - 803010.

Catering op locatie

Catering

Catering op locatie

Het gastvrije scenario en de veelzijdige dienstverlening van Van der Valk Theaterhotel Almelo kan ook op locatie worden ingezet. Aan de waterkant, midden in het bos of op uw eigen terrein. Wij zorgen voor de passende (culinaire) omlijsting voor uw evenement op locatie, van bedrijfsfeest tot huwelijk en van 20 tot 500 personen.