Eten & Drinken

Dock 19 Steaks & More

Dock 19 Steaks & More, much more

Wie van puur eten en fine drinking houdt, komt aan zijn trekken bij Dock 19 Steaks & More. Een
steakrestaurant waar gerechten een onvervalste smaakbeleving krijgen. Op originele wijze bereiden de grillmasters het allerbeste vlees van het rund, de vangst uit de Noordzee of fijne vegetarische creaties. De robuuste Josper houtskoolgrill geeft alle gerechten een karakteristieke rooksmaak en -geur en een verfijnde, crispy textuur. Let’s (m)eat at Dock 19.

Rock the boat

In de stadsvijver van het centrum van Almelo, voor de ingang van Dock 19 Steaks & More, stap je aan boord voor een lunch, diner of gezellige borrel met uniek uitzicht over de waterrijke stad. De setting is anders, de smaakbeleving hetzelfde. Ook in te zetten voor een besloten receptie, workshop, private dining of bruiloft. All aboard.

Gin- en cocktailbar Nineteen

Nineteen; hét gin- en cocktailadres in Twente. Aan de fraaie bar van Dock 19 Steaks & More
presenteren gespecialiseerde bartenders een ruim assortiment gins, rums, whisky’s, jenevers
en tonics met bijpassend fingerfood. Proef van de uitgebreide cocktailkaart of boek een prikkelende gin tasting. Ook de plek voor een uitdagende workshop ‘cocktail shaken’. Let the evening be gin.

Laat u verrassen door de chef en vraag onze gastheer naar de onbeperkte mogelijkheden of bekijk onze menukaart.

Handig om te weten

  • Parkeren kan in StadsBaken P9 (Stadhuisplein 2) voor € 2,00 per uur voor het eerste en tweede uur, daarna geldt een tarief van € 1,00 met een maximum tarief van € 6,00 per dag. Na 18.00 uur kosteloos parkeren bij de Openbare bibliotheek.
  • Driegangenkindermenu voor € 13,50

naar de website 

direct reserveren