Culinaire mogelijkheden

Uitgebreid dineren, ongedwongen tafelen of gezellig iets drinken? Alles kan! Theaterhotel Almelo beschikt over diverse restaurants en eetgelegenheden. Ook voor diners en buffetten met grote groepen kunt u bij ons terecht. Onze creatieve keukenbrigade stelt in overleg met u graag een diner of buffet samen.

Restaurant 'De Sociëteit'
In dit unieke restaurent dineert u in de grandeur van het karakteristieke monumentale pand met een eigentijdse styling. Onze chef-kok en zijn keukenteam presenteren een compleet à la carte 3-gangen keuzemenu of maak een keuze uit de voor-, hoofd- en/of nagerechten van de kaart.

Dock 19 Steaks & More
Op slechts 5 minuten loopafstand van het Theaterhotel bevindt zich Dock 19 Steaks & More. Een culinaire belevenis voor de snelle lunch, een hapje tussendoor, diner of voor de borrel. Alle hoofdgerechten worden bereid in een robuuste houtskoolgrill: een gesloten barbecue, gestookt op houtskool. Het nobele hout en de perfect te regelen doorstroming van hete lucht zorgen voor unieke smaak, geur, authentieke textuur en sappigheid van het gerecht. En dat proeft u!

Tapasrestaurant Solera
Tapas Solera staat voor heerlijk genieten in een vrolijke en kleurrijke omgeving. Kies uit meer dan 100 authentieke mediterrane gerechtjes en geniet van karakteristieke wijnen in een fraaie mediterraanse omgeving.

Brasserie & Johnny's bar
In onze Brasserie kunt u dagelijks vanaf 12:00 uur terecht voor een kopje koffie of een hapje eten. Deze locatie ademt een ontspannen en informele sfeer uit! Na uw vergaderdag opent de Johnny's bar zijn deuren: hier kunt u terecht voor een borreltje, aperitief en natuurlijk een hapje eten.

Handig om te weten

  • Een avondje culinair genieten wordt extra bijzonder met passend entertainment. Wij adviseren u graag!