Theaterhotel Almelo is geopend

Van der Valk Theaterhotel Almelo is geopend en hanteert aangepaste maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij vragen u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Theaterhotel Almelo.

Wij danken u voor het begrip en het vertrouwen in ons hotel. 


 

Faciliteiten

De faciliteiten in ons hotel zijn conform RIVM-richtlijnen tijdelijk gesloten. Het betreft het zwembad, de fitness en wellness ruimte. Daarnaast is ons theater gesloten en zijn onze restaurants dicht. Uw ontbijt haalt u af bij het ontbijtbuffet. Daarnaast hebben wij voor het eten en drinken een eigen bezorg- en afhaalservice, valkthuis.nl

 

Vergaderingen & werkplekken

Wanneer thuiswerken niet de ideale oplossing is tijdens de Coronacrisis en er op kantoor onvoldoende mogelijkheden zijn, biedt Van der Valk Theaterhotel Almelo een ruimte met privacy, rust en faciliteiten. De hotelkamers hebben TV, koffie- en thee faciliteiten, gratis WiFi en gratis parkeermogelijkheid aangrenzend aan het hotel. Frisdranken en lunch zijn beschikbaar via roomservice. Voor  meer informatie en boekingen, klik hier


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Het dragen van een mondkapje in ons hotel is verplicht
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u of iemand binnen uw gezin verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. Wij zijn u graag weer terug wanneer u geen gezondsheidsklachten heeft. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze receptie via +31(0)546 803000.


Veelgestelde vragen

 

Mag Van der Valk Theaterhotel Almelo als hotel geopend zijn?
Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om als hotel geopend te zijn. Onze restaurants zijn gesloten. Voor het eten en drinken kunt u gebruik van onze eigen afhaalservice,  valkthuis.nl.

Is het bezoeken van een Van der Valk Theaterhotel Almelo veilig?
Wij nemen uw gezondheid en die van de medewerkers uiterst serieus. Wij hebben aangescherpte maatregelen binnen het hotel. Alle Van der Valk hotels zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er als hotel alles aan om risico’s tot een minimum te beperken. 

Kan ik als hotelgast gebruik maken van de restaurant voorzieningen? 
Nee, voor het eten en drinken kunt u gebruik van onze eigen afhaalservice, valkthuis.nl.

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?
Nee, voor het eten en drinken kunt u gebruik van onze eigen afhaalservice, valkthuis.nl.

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
Het verwarmde, indoor zwembad, de fitness ruimte, het Turks stoombad en sauna zijn momenteel gesloten, conform RIVM-richtlijnen.  

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een fiets huren bij het hotel?
Ja, vraag bij de receptie naar de mogelijkheden. 

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 
Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met het hotel via info@theaterhotel.nl of bellen naar +31(0)546 803000.

Kan ik op de dag van aankomst mijn boeking wijzigen als ik verkouden ben of hoest?
Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met het hotel via info@theaterhotel.nl of bellen naar +31(0)546 803000.