Theaterhotel Almelo is geopend

Van der Valk Theaterhotel Almelo is geopend en biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers en medewerkers. Daarom houden wij ons strikt aan de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd.  Wij vragen u rekening te houden met onderstaande maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Theaterhotel Almelo.

Er zijn momenteel geen geldende maatregelen vanuit de overheid op onze faciliteiten van toepassing. Veilig en vertrouwdHeeft u of iemand binnen uw gezin verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. Wij zijn u graag weer terug wanneer u geen gezondsheidsklachten heeft. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze receptie via +31(0)546 803000.