Theaterhotel Almelo is geopend

Van der Valk Theaterhotel Almelo is geopend en biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers en medewerkers. Daarom houden wij ons strikt aan de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd.  Wij vragen u rekening te houden met onderstaande maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Theaterhotel Almelo.

Algemeen

  • Het hotel blijft 24 uur per dag geopend. Het restaurant, het theater, de hotelbar, de meetingrooms, het zwembad en de wellness zijn tot nader order gesloten. 
  • Er geldt een mondkapjesplicht in het gehele hotel behalve op de hotelkamer.
  • Bij aankomst zullen wij uw coronabewijs controleren, inclusief id-check.

De Brasserie

  • Het ontbijtbuffet wordt geserveerd op de vide en kan worden afgehaald van maandag tot en met zaterdag van 7.00 -11.00 uur en op zondag van 8.00 - 12.00 uur en kan worden genuttigd in de hotelkamer.
  • De brasserie is tijdelijk gesloten.

 

Winterterras

Ons winterterras is tijdelijk gesloten.

 

Johnny's Bar

Johnny's Bar is geopend voor afhaal op de hotelkamer. Vraag de receptie voor de mogelijkheden.

 

Eten op de kamer

Wilt u genieten van een heerlijke tapasbox of een ga je liever voor een pizza? Dat kan!

Hieronder vind je de mogelijkheden voor dineren op de hotelkamer!

Valkthuis

Roomservice

Pizza


 Veilig en vertrouwdHeeft u of iemand binnen uw gezin verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. Wij zijn u graag weer terug wanneer u geen gezondsheidsklachten heeft. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze receptie via +31(0)546 803000.