Theaterhotel Almelo is geopend

Van der Valk Theaterhotel Almelo is weer volledig geopend en hanteert aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Theaterhotel Almelo.

Wij danken u voor het begrip en het vertrouwen in ons hotel.

Bekijk onze aangepaste maatregelen


 

Geopende faciliteiten

De faciliteiten in onze hotels zijn beperkt beschikbaar om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn op dezelfde plekken. 

Restaurant & hotelbar

Onze restaurants (de Brasserie en restaurant de Sociëteit) zijn - volgens richtlijnen vanuit overheid en RIVM - geopend

In de lounge, in de bar en op ons terras kunnen hotelgasten genieten van een drankje. Het ontbijt verzorgen wij in onze vertrouwde, uitgebreide buffetvorm of desgewenst via roomservice. De lunch en het diner zijn à la carte. Zowel onze lounge als Johnny's bar is vrij toegankelijke voor hotelgasten. 

Bovenstaande met navolging van de volgende maatregelen: 

 • Wij vragen u om op 1,5 meter afstand van elkaar te wachten tot onze host u een tafel wijst.
 • Wij ontvangen gasten van gezamenlijke huishoudens aan één tafel. Twee of meer gasten van meerdere huishoudens dienen 1,5 meter afstand te bewaren. 
 • Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten.
 • Roomservice is mogelijk voor zowel gerechten als drankjes. 

 

Fitness & Wellness

Het verwarmde, indoor zwembad, de fitness ruimte, het Turks stoombad en sauna zijn exclusief geopend voor hotelgasten met een overnachting. De gezondheid van onze hotelgasten staat te allen tijde op nummer één en daarom gelden er ook hier een aantal voorwaarden. 

 • Maximaal 10 personen toegestaan in het zwembad en de wellness en maximaal 6 personen in de fitness. U dient hiervoor te reserveren. Via de receptie of onze triage desk ontvangt u een toegangspas. 
 • Houd u aan de aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen.

Vergaderingen & werkplekken

Wanneer thuiswerken niet de ideale oplossing is tijdens de Coronacrisis en er op kantoor onvoldoende mogelijkheden zijn, biedt Van der Valk Theaterhotel Almelo een ruimte met privacy, rust en faciliteiten. De hotelkamers hebben TV, koffie- en thee faciliteiten, gratis WiFi en gratis parkeermogelijkheid aangrenzend aan het hotel. Frisdranken en lunch zijn beschikbaar via roomservice. Voor  meer informatie en boekingen, klik hier


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

 • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
 • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
 • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
 • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
 • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
 • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
 • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u of iemand binnen uw gezin verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. Wij zijn u graag weer terug wanneer u geen gezondsheidsklachten heeft. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie via +31(0)546 803000.


Veelgestelde vragen

Mag Van der Valk Theaterhotel Almelo als hotel en restaurant geopend zijn?
Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om als hotel geopend te zijn. Eet- en drinkgelegenheden in het restaurant ten behoeve van onze hotelgasten mogen geopend zijn. Het à la carte restaurant is daarom voor hen geopend. Voor gasten van buitenaf blijven de restaurants gesloten om uw gezondheid zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. 

Is het bezoeken van een Van der Valk Theaterhotel Almelo veilig?
Wij nemen uw gezondheid en die van de medewerkers uiterst serieus. Wij hebben aangescherpte maatregelen binnen het hotel. Alle Van der Valk hotels zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er als hotel alles aan om risico’s tot een minimum te beperken. 

Kan ik als hotelgast gebruik maken van de restaurant voorzieningen? 
Ja, als hotelgast mag u gebruik maken van ons restaurant De Sociëteit en de Brasserie. Tevens kunt u een drankje doen in onze lounge en is Johny's bar geopend. Wij hanteren hier aanscherpte maatregelen om uw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?
Ja, u kunt via de receptie roomservice bestellen op uw hotelkamer. Hiervoor is een aangepaste menukaart die u op uw hotelkamer vindt.

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
Het verwarmde, indoor zwembad, de fitness ruimte, het Turks stoombad en sauna zijn exclusief geopend voor hotelgasten met een overnachting. U kunt bij de receptie een toegangspas afhalen. 

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een fiets huren bij het hotel?
Ja, vraag bij de receptie naar de mogelijkheden. 

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 
Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met het hotel via info@theaterhotel.nl of bellen naar +31(0)546 803000.

Kan ik op de dag van aankomst mijn boeking wijzigen als ik verkouden ben of hoest?
Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met het hotel via info@theaterhotel.nl of bellen naar +31(0)546 803000.