Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Geniet van een heerlijk diner in ons A la carte restaurant. De keuken is hier dagelijks geopend van 17:00 tot 22:00 uur. In ons restaurant zijn we trots op onze culinaire creaties en verrukkelijke specialiteiten. Onze keuken heeft een ware passie voor het presenteren van de meest verfijnde gerechten. Op aanvraag is het ook mogelijk om hier te lunchen.

Reserveer gelijk via de website van De Sociëteit of neem voor meer informatie contact op via 0546-803000 of events@theaterhotel.nl.

All you can eat tapas & A la Carte

Solera Taspasrestaurant

Bij Tapasrestaurant Solera kunt u genieten van Spaanse en Mexicaanse tapas in een vrolijke en kleurrijke omgeving. Kies uit meer dan 100 authentieke tapas en geniet van karakteristieke wijnen in een fijne sfeer middenin het centrum van Almelo. Reserveren kan via de website.

Feestje of vergadering? Naast ons verwarmde terras beschikt tapasrestaurant Solera over een aparte bovenzaal die gehuurd kan worden voor bijeenkomsten tot 60 personen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan naar 0546-803000 of mail naar events@theaterhotel.nl.

Voor lunch en meer

De Brasserie

De huiskamer van Almelo

Iedereen is van harte welkom in De Brasserie. Geniet hier van een kopje koffie met een heerlijk taartje, een vullende lunch of geniet 's avonds van een lekkere daghap of uitgebreid 3-gangen diner. Er zijn genoeg culinaire mogelijkheden!

Thuis werken maar toch liever op een plek met wat meer reuring? Ook dan verwelkomen wij u graag in onze Brasserie. U maakt hier gebruik van gratis WiFi.

De Brasserie is dagelijks geopend van 09:00 - 22:00 uur.

Uitgebreid dineren of gewoon even gezellig borrelen? Kies voor de intieme en bijzonder sfeervolle bar van John. Het is een plek om even bij te komen van een drukke werkdag. John staat altijd klaar om een praatje te maken en heerlijke drankjes samen te stellen.

Onze barkeepers betoveren gasten met hun ongeëvenaarde vaardigheden en creatieve flair. Van verfrissende klassiekers tot verrassende creaties, de barkeepers weten met passie en vakmanschap de perfecte drankervaring te creëren.

Dagelijks geopend tot 01:00 uur

in De Sociëteit

Private dining

Ontdek de exclusieve wereld van private dining bij Sociëteit. Geniet van een intieme en gepersonaliseerde culinaire ervaring in onze stijlvolle omgeving. Of het nu gaat om een besloten zakendiner of een bijzondere viering, wij creëren een sfeer van luxe en privacy. Laat ons team van ervaren chefs en bedienend personeel uw gastronomische wensen vervullen. Maak van uw volgende bijeenkomst een onvergetelijk culinair evenement bij ons in De Sociëteit!

High Tea, High Wine en veel meer...

Restaurant Specials

Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon gezellig met uw vriendinnen en vrienden bijkletsen? Geniet dan van onze High Tea met heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Dit, natuurlijk met onbeperkt thee en koffie. Houdt u meer van een wijntje? Het is ook mogelijk om te genieten van een heerlijke High Wine

Ook bieden we andere leuke Restaurant Specials aan zoals een Cinemamenu, theaterarrangementen en cocktailworkshops. Vragen over één van deze specials? Neem dan vooral contact op.

Exclusief voor feesten & partijen

The Rooftop met skybar

Ontdek onze prachtige Rooftop met skybar op de zesde etage van het Theaterhotel, een exclusieve locatie voor onvergetelijke feesten en partijen! Of laat je verrassen door onze Funky theme dinners die hier af en toe plaatsvinden. Wil je deze adembenemende locatie afhuren? Neem dan gerust contact met ons op via events@theaterhotel.nl of bel naar 0546 - 803010.