Wereldeters Kindermenu

Van der Valk Theaterhotel - Wereldeters
Speciaal voor de (aller)kleinsten heeft Van der Valk een bijzonder kindermenu ontwikkeld, Wereldeters. Met dit menu, boordevol verrassende gerechten, dagen we kinderen eens wat anders eten dan het traditionele kindermenu. De gerechten zijn avontuurlijk, verantwoord en verrassend lekker.

Op reis met Timo de Toekan
Timo Toekan neemt de kids mee op reis naar landen als Italië, Amerika, Japan, Zwitserland, Zweden en natuurlijk Nederland. Bij elk menu vertelt Timo leuke verhalen en weetjes over het land van het gerecht. Zo wordt uit eten gaan voor het hele gezin een succes. 

Het boek 'Wereldeters'
De kindermenukaart is geïnspireerd op het bekroonde boek van Marjolein de Vlaam. Het boek staat vol leuke verhalen en grappige weetjes over verschillende landen in de wereld en heerlijke recepten. Het boek is te koop bij alle deelnemende Van der Valk restaurants. Klik hier voor meer informatie over het boek.

KidsRights
Omdat wij voor kinderen die het minder goed hebben ook iets willen betekenen, steunen wij de organisatie KidsRights. Deze organisatie komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met onze kindermenukaart steunen wij in het bijzonder het voedselprogramma Sizanani in Zuid-Afrika. Lees meer over Van der Valk en KidsRights.

Wereldeters menu
De kinderen hebben de keuze uit verschillende menu's à € 12,50 per persoon of € 10,50 voor het Nederland menu. Hiervoor krijgen zij een voor-, hoofd- en nagerecht. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen een hoofdgerecht te bestellen, hiervoor betaalt u dan € 8,50 per persoon of € 5,25 per persoon voor het Nederland menu.

Reserveer hier