Kerstbrunchbox

De feestdagen draaien om samenzijn en goed eten, in een knusse en bijzondere sfeer. Juist dit jaar, in een tijd waarin de wereld er even anders uitziet. Het Theaterhotel presenteert de kerstbrunchbox: een rijk gevulde box voor een feestelijke start tijdens bijzondere dagen. Voor de kinderen is er een eigen box met leuke extra's. De box kun je cadeau doen, maar uiteraard ook voor jezelf bestellen. Je kunt de box ophalen bij de Valk drive through. Fijne feestdagen!

Bestel de rijkgevulde kerstbrunchbox

De kerstbrunchbox bestaat uit: 

Vers afgebakken broodjes zoals een croissant en een meergranen bol. Verschillend zoet en hartig beleg zoals jam, honing, kaas, filet americain, gerookte zalm en rollade. Vers gemaakte Huzarensalade met een gevuld eitje, een gekookt eitje en verse fruitsalade. Luxe lekkernijen zoals een mini beenham en een quiche lorraine (thuis eenvoudig te verwarmen). Aangevuld met heerlijke zoetigheden als Theaterhotel's huigemaakte chocolate chip cookies, mini kerststol en een Berliner bol. Tenslotte een flesje verse jus d'orange en een fles bubbels. De box kost € 19,95 per persoon.

De speciale kinderbox bestaat uit:

Diverse knapperige broodjes met zoet en hartig beleg, zoals Nutella, jam en kaas. Een gekookt eitje, Fristi en een mini Berliner bol. Inclusief een klein geschenk van de kerstman. De prijs is € 9,95 per kind. 

 

https://almelo.valkthuis.nl