Arrangementen

Kerstbrunchbox

De feestdagen draaien om samenzijn en goed eten, in een knusse en bijzondere sfeer. Juist dit jaar, in een tijd waarin de wereld er even anders uitziet. Het Theaterhotel presenteert de kerstbrunchbox: een rijk gevulde box voor een feestelijke start tijdens bijzondere dagen. Voor de kinderen is er een eigen box met leuke extra's. De box kun je cadeau doen, maar uiteraard ook voor jezelf bestellen. Je kunt de box ophalen bij de Valk drive through. Fijne feestdagen!

Bestel de rijkgevulde kerstbrunchbox

De kerstbrunchbox bestaat uit: 

Vers afgebakken broodjes zoals een croissant en een meergranen bol. Verschillend zoet en hartig beleg zoals jam, honing, kaas, filet americain, gerookte zalm en rollade. Vers gemaakte Huzarensalade met een gevuld eitje, een gekookt eitje en verse fruitsalade. Luxe lekkernijen zoals een mini beenham en een quiche lorraine (thuis eenvoudig te verwarmen). Aangevuld met heerlijke zoetigheden als Theaterhotel's huigemaakte chocolate chip cookies, mini kerststol en een Berliner bol. Tenslotte een flesje verse jus d'orange en een fles bubbels. De box kost € 19,95 per persoon.

De speciale kinderbox bestaat uit:

Diverse knapperige broodjes met zoet en hartig beleg, zoals Nutella, jam en kaas. Een gekookt eitje, Fristi en een mini Berliner bol. Een beker met vers fruit en een knutselpakket. Met een Timo Toekan schort en kookmuts en een klein geschenk van de kerstman. De prijs is € 9,95 per kind. 

Optioneel bij te bestellen

Extra fles mousserende wijn Terrasses du Sud | € 7,50
Fles Champagne Pommery | € 39,50

Bestel hieronder je kerstbrunch. Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een bevestiging met details over je bestelling. Liever telefonisch of per mail bestellen? Dat kan via info@theaterhotel.nl of 0546 - 80 30 00. Er kan gereserveerd worden tot en met 24 december. Reserveer tijdig, 'op is echt op'. De box kan eerste of tweede kerstdag -contactloos via onze Valk drive through*- afgehaald worden. 

* Valk drive through: bij het ophalen van de bestelling hoef je de auto niet uit. Wij plaatsen je bestelling in jouw auto.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in!

De kerstbrunchbox is op eerste en tweede kerstdag af te halen tussen 9.00 en 12.00 uur.

Optioneel bij te bestellen

Verplicht veld