Opstartbox 2021

Voor de een zal het een opstartbox zijn, voor de ander een uitbrak-box en voor weer een ander een luie-eerste-dag-van-het-nieuwe-jaar box. "Wat de motivatie ook is, wij zijn blij dat we de mensen op de eerste dag van het nieuwe jaar mogen verwennen" - Jan Willem Holtmaat, directeur Theaterhotel Almelo. De box kun je cadeau doen, maar uiteraard ook voor jezelf bestellen. Je kunt de box ophalen bij de Valk drive through of aan huis laten bezorgen.

BESTEL DE RIJKGEVULDE OPSTARTBOX

De opstartbox bestaat uit: 

Vers afgebakken broodjes zoals een croissant en een meergranen bol. Verschillend zoet en hartig beleg zoals jam, honing, kaas, filet americain, gerookte zalm en rollade. Veggie smoothie van broccoli, avocado, spinazie en appel voor de gezonde start van 2021. Crackers met rozemarijn en lijnzaad, biologische granola, een gekookte eitje, verse fruitsalade en boeren yoghurt. 
Aangevuld met heerlijke zoet- en hartigheden als een met Nutella gevulde muffin en een saucijzenbroodje. En we beginnen het nieuwe jaar feestelijk met een pakje sterretjes. De box kost € 19,95 per persoon.

Optioneel bij te bestellen

Extra fles mousserende wijn Terrasses du Sud | € 7,50
Fles Champagne Pommery | € 39,50

Bestel hieronder je opstartbox. Vul je gegevens in en je ontvangt van ons een bevestiging met details over je bestelling. Liever telefonisch of per mail bestellen? Dat kan via info@theaterhotel.nl of 0546 - 80 30 00. Er kan gereserveerd worden tot en met 31 december 2020. Reserveer tijdig, 'op is echt op'. De box kan op 1 januari -contactloos via onze Valk drive through*- afgehaald worden tussen 9.00 en 12.00 uur. De box kan tevens aan huis bezorgd worden op 1 januari tussen 9.00-10.30 uur en 10.30-12.00 uur. We bezorgen in Almelo en Aadorp, de kosten bedragen € 3,50 per adres.

* Valk drive through: bij het ophalen van de bestelling hoef je de auto niet uit. Wij plaatsen je bestelling in jouw auto.

 

Bestelformulier opstartbox

Vul het formulier zo volledig mogelijk in!

Optioneel bij te bestellen

Verplicht veld