Faciliteiten

Parkeren

Voor hotel- en restaurantgasten zijn er een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen in P4 (op basis van beschikbaarheid), direct voor de ingang van het hotel. Voor minder valide gasten zijn er een aantal parkeerplaatsen direct grenzend aan het hotel gereserveerd. Hier kunt u met uw minder validen vergunning parkeren.

Uiteraard kunt u eerst uw auto voor de hoofdingang parkeren en uw bagage uitladen om vervolgens te parkeren in de parkeergarage.

Aangezien P4 beperkte beschikbaarheid heeft, kan het voorkomen dat deze parkeergarage op drukke dagen vol is. Het is helaas niet mogelijk om een plaats in deze parkeergarage te reserveren voor uw auto.

U dient dan te parkeren in de omliggende gemeentelijke parkeergarages om het hotel (P1, P2 of P3). Wij adviseren u om te parkeren in Stadserf P1 of P3. Doordat dit gemeentelijke parkeergarages zijn, dient u hiervoor betaald te parkeren. Bij de receptie zijn uitrijkaarten verkrijgbaar voor deze gemeentelijke parkeergarages voor een gereduceerd tarief.

Uw auto geparkeerd in Stadserf P1? Het Theaterhotel is dichtbij, sla bij de uitgang twee keer naar links en u staat voor de ingang van het Theaterhotel. Geparkeerd in Stadserf P3? Dan komt u via dek D rechtstreeks het Theaterhotel binnen.

Voor alle garages zijn uitrijkaarten verkrijgbaar bij de receptie voor een tarief namelijk:

€ 5,00 voor 24 uur.

Alle parkeergarages zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.