Speciaal theateraanbod voor Carint Reggeland leden

 

Donderdag 12 mei om 20.00 uur

RUMAG

RUMAG gaat het theater in en het wordt gegarandeerd kut!

De stem die al jouw diepste verlangens hardop uitspreekt en jouw gedachten altijd lijkt te kunnen lezen krijgt een eigen theatertour. Met meer dan een miljoen volgers is RUMAG het grootste social media platform van Nederland en is het de hoogste tijd dat we naar jullie toekomen.

Van de haat aan je ex naar de liefde voor fastfood tot de gedeelde haat voor die ene collega. Tijdens de theatertour komt alles terug zoals je dat van RUMAG gewend bent. De RUMAG theatertour zal als een belevenis aanvoelen en dat komt mede doordat René Watzema de tour zal dragen en hosten.

Een gezonde mix van het randje opzoeken en er net overheen gaan. Een show waarin alle dagelijkse onderwerpen zoals: humor, seks, kleding en lifestyle aan bod komen. Wat er ook besproken wordt, we hebben overal een mening over en voor alles een oordeel klaar.

Met elkaar zoeken wij elke show naar de RUMAG’er van de avond in de zaal en dat alles door gebruik van de gangbare quotes. Daarbuiten zullen er elke show gasten zijn vanuit de showbizz op het gebied van muziek en humor.

Actie 2=1 met actiecode RUMAG27

 

 

Zaterdag 14 mei om 20.00 uur

Guilty Pleasure Hits!

Afterparty met radio 538 Die Verrückte Stunde

Iederen kent ze: Guilty Pleasures. Liedjes die je luidkeels meezingt en waarbij stil zitten onmogelijk is. Een dijk van een liveband bestaande uit 5 muzikanten en 2 backingvocals brengt samen met frontman Pieter van der Zweep de grootste internationale Guilty Pleasures als ‘Never gonna give you up’, ‘Wake me up before you go-go’, ‘Wannabe’ en ‘Call me maybe’. Evenals de bekendste klassiekers van eigen bodem. Een feest der herkenning.

Schuif je schaamte opzij en geniet van een heerlijk avondje uit met na afloop een spetterende afterparty met 538 Die Verrückte Stunde.

Vanaf 6 personen 25% korting
Vanaf 10 personen 30% korting

Ga naar onze website en plaats je bestelling. De korting geldt vanaf 6 kaarten en wordt automatisch verrekend aan het einde van het bestelproces. It's party time!

Bij een bestelling vanaf 6 kaarten krijg je 25% korting en bij een bestelling vanaf 10 kaarten krijg je 30% korting. De korting geldt niet op reeds gemaakte boekingen. De kaarten dienen in 1 bestelling geplaatst te worden. Het zijn actiekaarten, annuleren is niet mogelijk.