Korting voor Carint Reggeland leden

Dit seizoen kunt u wederom als CR-lid theatervoorstellingen tegen gereduceerd tarief bezoeken en zodoende nieuwe genres en artiesten ontdekken. Deze maand kunt u de volgende voorstelling met korting boeken:

Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’. Een fantastische theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip. Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet voor alle theaterbezoekers.

Bekijk de trailer & bestel snel uw kaarten. Claim uw korting met de actiecode THACR1920.

De wervelende productie ‘Sun Records – The Concert’ uit de UK vertelt het verhaal van de Sun Studio te Memphis, Tennessee - de absolute bakermat van de rock-‘n-roll en hedendaagse muziek. Onder de bezielende leiding van Sam Philips wist deze kleine studio met platenlabel wereldwijde faam te vergaren. Sam trok zich niets aan van de apartheid in Amerika en was wild van de overwegend donkere ‘rhythm & blues’. Philips hield vol en mag zich daardoor de ontdekker noemen van heel veel muzikale grootheden, waaronder B.B. King, Carl Perkins, Johnny Cash, Rufus Thomas, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis en last but not least Elvis Presley.

Bekijk de trailer & bestel snel uw kaarten. Claim uw korting met de actiecode THACR1920.

'Showponies 2' is het vervolg op de theaterhit van 2018. 'Showponies' was een ongekend succes. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario. Daarom komen Alex Klaasen en zijn gang nu met 'Showponies 2'. In deze voorstelling staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen.

Bekijk de trailer & bestel snel uw kaarten. Claim uw korting met de actiecode THACR1920.

Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze acties. OP = OP.